Hoe werkt PayPal werken voor een bedrijf?

Hoe werkt PayPal werken voor een bedrijf?


PayPal is één van de meest populaire payment processors van het internet. De betaling oplossing werkt effectief voor individuele betalingen voor goederen online en bedrijven verkopen van goederen online als offline. PayPal heeft transactiekosten in rekening brengen aan bedrijven voor aankopen door kopers en een $ 30 maandelijkse vergoeding voor zakelijke accounts.

Wat is PayPal?

PayPal is een online transactie processor. PayPal verzamelt geld van kopers en verdeelt het aan verkopers. PayPal zal ook schenkingen van medewerkers te accepteren namens een bedrijf, geld overmaken van persoon tot persoon en de afgifte van betaling door bedrijven, bijvoorbeeld freelance aannemers.

PayPal-services Dat zijn vooral nuttig voor bedrijven

PayPal heeft vele diensten die zijn vooral nuttig voor kleine en grote bedrijven. PayPal zal u toelaten om creditcards te accepteren op uw websites. Bedrijven kunnen ook accepteren credit cards via de telefoon door het gebruik van virtuele terminal van Paypal. Bedrijven kunnen ook e-facturen voor geleverde diensten aan klanten die een "Nu betalen" knop voorzien, waardoor klanten om online te betalen.

Hoe Om een ​​PayPal zakelijke rekening openen

U kunt naar PayPal.com en het openen van een zakelijke rekening. Bent u verplicht uw bedrijfsnaam, adres, gemiddelde transactieprijs, gemiddelde maandelijkse volume en customer service-informatie in te voeren, zoals uw klantenservice e-mailadres en telefoonnummer. PayPal zal ook nodig hebt om uw bedrijf bankrekening te controleren, zodat geld vastgezet namens uw bedrijf kunnen worden gebracht.

Transactie Geschillen & Security

PayPal kan fungeren als een middle-man tussen kopers en uw bedrijf als een geschil ontstaat. PayPal zal u op de hoogte van de zaak van de koper en geven u een kans om geld van de koper terugbetalen of werken aan een oplossing met de koper. PayPal is ook een betrouwbare payment processor. Een koper credit card informatie wordt nooit gedeeld met de verkoper. Daarom hebben veel kopers zijn comfortabel te kopen van websites die PayPal als hun betaaloplossing. Dit kan in feite het verhogen van uw business sales.

Die geld van PayPal

Het is gemakkelijk voor bedrijven om geld van PayPal. PayPal zal een cheque geven en stuur het naar uw bedrijf voor een $ 1,50 kosten, geld overmaken naar uw bankrekening meestal binnen 3-4 werkdagen gratis, of u kunt geld op te nemen met behulp van de PayPal-debetkaart. (Er kunnen kosten van de ATM-machine.)