Computer Inventory Gereedschap

Computer Inventory Gereedschap


Computer controlesoftware kan worden gebruikt om een ​​verslag specificaties van alle componenten in een computersysteem genereren. En of u wilt een lijst van de onderdelen van een enkele computer genereren of je nodig hebt om een ​​verslag van hardware- en softwarecomponenten te krijgen voor een heel netwerk, er is voldoende gratis software online beschikbaar om u te helpen uw voorraad te voltooien.

Spiceworks

Spiceworks 'self-titled computer inventaris hulpprogramma is ontworpen om computers in een netwerk, evenals individuele systemen te controleren. Gebruikers kunnen een netwerk-brede scan te starten om alle apparaten te controleren op hun netwerken. Spiceworks bevat ook andere waardevolle tools waarmee u verschillende soorten informatie over computers in een netwerk of het netwerk zelf, zoals het netwerk in kaart brengen en de garantie volgen op te halen, om de garantie-informatie voor onderdelen te genereren.

ASTRA32

ASTRA32 biedt gratis informatie over het systeem voor elke hardware component op uw computer is geïnstalleerd, maar het opslaan van rapporten is uitgeschakeld in de gratis versie van het programma. Na het scannen ASTRA32 sorteert al uw systeemcomponenten in hardware categorieën, zodat u gemakkelijk toegang tot gedetailleerde informatie driver, onderdeelnummers en configuratie van het apparaat gegevens van de geselecteerde component. ASTRA32 is verkrijgbaar in twee formaten: self-installer en draagbaar.

PC Audit Tool

Express Metrix PC Audit Tool geeft computergebruikers de mogelijkheid om hun hardware en software-inventaris online te controleren zonder enige software te installeren. Het hulpprogramma kranen in de Windows Management Instrumentation module om zowel een samenvatting en een gedetailleerd rapport van alle software en hardware componenten geïnstalleerd op uw computer te genereren.