Hoe maak je een Canon S400 printer oplossen

Hoe maak je een Canon S400 printer oplossen


Canon is al lang een bekende naam in de wereld van printers en andere technologische producten. Printers, zoals de S400 zijn populaire keuzes voor zowel thuisgebruikers en ondernemers, en voor het grootste deel van deze printers bieden een uitstekende service tegen een betaalbare prijs. Zelfs zo, printer eigenaren moeten een aantal basisvaardigheden het oplossen van problemen hebben onder hun riem. Leren hoe je je eigen S400 printer fix bespaart u veel tijd, moeite en geld.

instructies

1 Druk een testpagina af en onderzoekt het nauw. Kijk naar de kleurbalans om te bepalen welke kleur niet goed wordt afgedrukt. Een van de inktpatronen kunnen worden verstopt, vuil of defect.

2 Open de voorklep van de printer en wacht tot de inktcartridgehouder om te verhuizen naar de linkerkant. Druk op de tab op elke inkttank om hem los, dan til hem uit de printer.

3 Draai de cartridge ondersteboven en onderzoekt het nauw. Dompel een wattenstaafje in wat warm water en veeg eventuele geaccumuleerde papierstof of inkt rest. Gebruik een wattenstaafje in isopropylalcohol als het residu niet weg met gewoon water schoon te vegen.

4 Veeg de binnenkant van de S400 printer met een schone doek om eventueel opgebouwde papierstof en inkt te verwijderen. Na verloop van tijd papier stof en andere resten kunnen ophopen in de S400 printer en de invloed op de afdrukkwaliteit.

5 Verwijder al het papier uit de papierlade en onderzoeken het voor gescheurd of verfrommeld pagina's. Zorg er ook voor dat het papier niet aan elkaar kleven.

6 Verwijder en vervang de Steek de kabel van de printer aan op de computer als afdruktaken niet worden doorgestuurd naar de printer.

Hints

  • Tijd vocht kan ophopen in het papier, waardoor de pagina's aan elkaar te kleven. Canon printers zoals de S400 zijn zeer gevoelig voor overtollig vocht in de krant, en wanneer dit vocht aanwezig is kunnen ze meer dan één vel te grijpen in een tijd, wat resulteert in frequente papierstoringen.