Hoe afdrukken gevoerd Writing Paper for Kids

Hoe afdrukken gevoerd Writing Paper for Kids


Voorbereiding voor een schooljaar kan betekenen vaak reizen van winkel naar besteden veel geld aan nieuwe kleren, boeken en schoolbenodigdheden te slaan. Er zijn vele creatieve manieren om uw back-to-school budget te verminderen voor uw kinderen. Bijvoorbeeld, een van de behoeften door de lijst van schoolbenodigdheden uw kind is waarschijnlijk het schrijven van papier. In plaats van het kopen van gelinieerd papier in de winkel, kunt u snel en gemakkelijk te downloaden en af ​​te drukken gevoerd schrijfpapier van het internet.

instructies

1 Bezoek een shareware website zoals brothersoft.com of supershareware.com (zie bronnen). Shareware websites bevatten een groot aantal gratis software producten.

2 Zoek naar "gratis notebook paper" in de zoekbalk. U krijgt de mogelijkheid om productbeschrijvingen en / of beoordeling van de shareware te lezen voor het downloaden hebben. Kies de shareware met de hoogste klantbeoordelingen.

3 Download de notebook papier naar de map van uw computer documenten. Vervolgens markeert de notebook papieren document in uw dossier raam en druk op 'Ctrl + P' op uw toetsenbord. Een dialoogvenster voor afdrukken wordt weergegeven waardoor u de mogelijkheid om uw printer en het aantal pagina's dat u wilt afdrukken selecteren.

4 Print het aantal pagina's die u nodig hebt voor het werk in de klas van uw kind.

Hints

  • Om papier te besparen, drukt de gelinieerd schrijfpapier als dat nodig is. Kijk ook eens naar het afdrukken van voor- en achterkant, zodat beide zijden van het schrijven van papier kan worden gebruikt.
  • Gebruik shareware van alleen controleerbare uitgevers. Sommige shareware kunnen computervirussen in vermomming.