Hoe kan ik het scherm Lamp verandering op een Toshiba Satellite A10

Hoe kan ik het scherm Lamp verandering op een Toshiba Satellite A10


De backlight lamp in een laptop verlicht het LCD-scherm om beelden te produceren. Bij het genereren van afbeeldingen, wordt licht van de lamp gelijkmatig over het scherm met meerdere lagen dunne film. Symptomen van een gebroken of defecte backlight lamp onder duisternis, gekleurde kleuren op het scherm of flikkeren. Om de achtergrondverlichting lamp te vervangen in een Toshiba Satellite A10 laptop, zul je uit elkaar te halen het beeldscherm.

instructies

1 Plaats de laptop op een vlakke ondergrond. Draai de computer om en verwijder de batterij uit de baai. Ongedaan bevestigingsschroeven om plastic schelpen die de harde schijf, draadloze kaart en RAM-modules van de onderkant van de computer te verwijderen.

2 Verwijder de RAM-modules en draadloze kaart. Druk op vergrendelingen aan beide zijden van het geheugenslot om de modules te ontgrendelen en trek weg tot de tanden van de module zijn uit de sleuf. Verwijder de draadloze kaart bij de antenne los te koppelen en het opheffen van de kaart uit het moederbord.

3 Demonteer de harde schijf en ventilator / warmteafleider. Verwijderen van een enkele schroef gelegen aan een zijde van de laptop die de harde schijf op zijn plaats en trek het toestel uit. Verwijder de ventilator door het losdraaien van twee schroeven en het opheffen van de ventilator uit. Demonteer het koellichaam door het verwijderen van de vier schroeven en op te tillen van de CPU.

4 Verwijder alle gemarkeerde schroeven uit de onderkant van de laptop; je kan hebben om tot ongedaan te maken tot 18 schroeven. Draai de laptop om en verwijder de bevestigingsstrook aan de bovenkant van het toetsenbord. Steek een puntig voorwerp in het kader van de strip en dwingen naar boven om de bevestiging los te maken. Manoeuvreren met je vingers om alle tabbladen langs de lengte van de strip te openen en verwijder het volledig.

5 Verwijder drie bevestigingsschroeven om het toetsenbord los te maken van de basis van de laptop. Til het toetsenbord en de rust het gezicht naar beneden op de polssteun. Verwijder een metalen plaat afschermen van de kabel van het toetsenbord door het losdraaien van de schroef en koppel de kabel van het moederbord. Verwijder het toetsenbord.

6 Verwijder één schroef waarmee het dvd-station en schuif het station uit. Verwijder andere schroef van de bovenklep om het los te maken van de basis van de laptop. Koppel twee kleine luidsprekerkabels en de video-kabel van het moederbord door te trekken op de plastic montage aan het hoofd van de kabel. Sluit het deksel en laptop Verwijder een schroef aan de achterzijde van de computer.

7 Maak het beeldscherm bestaande uit deksel en LCD-scherm van de laptop. Als u het deksel omhoog te trekken, zal de bovenklep van de basis van de laptop komen ook uit, omdat de scharnieren die de deksel op de bovenkap zijn nog steeds intact.

8 Verwijder het scherm bezel. Schroeven langs de lengte van het kunststof frame om het los te trekken en te beginnen het frame te scheiden van het scherm. Verwijder de schroeven aan beide zijden van het scherm om het los te maken van de metalen beugel. Trek de stekker van het scherm video en stroomkabels en trek het paneel naar buiten.

9 Verdrijven de achtergrondverlichting behuizing bevestigd aan een zijde van het paneel. Verwijder de bestaande backlight lamp door de stekker verbindingen van beide uiteinden en een nieuwe lamp installeren reattaching kabels en monteren van de lamp terug op de behuizing.

10 Monteer het beeldscherm en installeren op de laptop. Zet de laptop weer in elkaar door het opnieuw installeren van alle componenten die u hebt verwijderd. Controleer alle kabelverbindingen.

Hints

  • Statische elektriciteit kan onherstelbare schade aan de interne componenten veroorzaken. Draag een antistatische polsband voordat u elektronische componenten te ontmantelen.