Hoe vindt u Epson Ink voor een NX105

De Epson Stylus NX105 is een multifunctionele printer die gebruik maakt van vier afzonderlijke inktpatronen - zwart, cyaan, magenta en geel - de kleur en zwart-wit afdrukken te maken. Epson biedt zowel gematigde en standaard capaciteit inktcartridge opties. De gematigde capacity inktcartridges voor lichte afdrukken van de Epson 88 productcode. De standaard capaciteit inktpatronen voor zwaar drukken de Epson 69 productcode. Het vinden van Epson Inkt voor de NX105 is niet moeilijk. Epson verkoopt de inkt direct en heeft samenwerkingsverbanden met resellers over de hele wereld.

instructies

1 Klik op de Epson Supplies centrale schakel in het gedeelte Bronnen aan Epson Ink Finder inkt bestelsysteem gebruiken direct te kopen van Epson.

2 Selecteer uw printer in de Ink Finder drop-down menu of typ 88 (matig) of 69 (standaard) in de "Ink Zoek op Product Code:" veld en klik op de knop "Go". Kies het soort en de hoeveelheid cartridges die je nodig hebt, klikt u op de "Add to Cart" vakje naast elke selectie en klik vervolgens op de "Koop nu" knop om het bestelproces te beginnen.

3 Bel 800-GO-EPSON (800-463-7766) van maandag tot vrijdag 06:00-06:00 PST. Vraag een Epson-vertegenwoordiger voor het adres en contactgegevens van uw dichtstbijzijnde Epson toegelaten product resellers. Contact, bezoeken of kijk op de websites van deze resellers - vooral computer en kantoor aanbod winkels - en vervolgens de aankoop van uw inktcartridges.

Hints

  • Als je probeert om kortingen, een verkoop of een speciale deal op Epson inkt voor uw NX105 vinden, noemen verschillende resellers voor een bezoek aan en vergelijk de prijzen. Als een winkel heeft een lagere prijs dan de andere, maar u liever kopen via de winkel die de hogere prijs biedt - misschien als gevolg van een lidmaatschap, club of andere inkoopvoordelen aangeboden door de winkel - vraag de manager van die winkel voor een prijs wedstrijd deal. Hoewel niet elke winkel wedstrijd zal de prijs veel te keuren prijs match verzoeken om trouwe klanten te behouden.
  • Koop nooit nagevulde cartridges. Een nagevulde cartridge kan lekken en schade aan uw Epson NX105 printer. Epson niet de garantie schade die voortvloeit uit het gebruik van nagevulde cartridges. Bovendien kan de printer moeite bewaken nagevulde cartridge inkt niveaus.
  • Alleen kopen bij een Epson geautoriseerde reseller als een niet-geautoriseerde wederverkoper kunnen proberen te verkopen u een gebruikte, nagevulde cartridge verpakt als een nieuwe.
  • uitpakken nooit een Epson-cartridge totdat je klaar bent om een ‚Äč‚Äčlage of verbruikte cartridge te vervangen als de spuitmondjes kan uitdrogen bent.