Hoe kan ik een document in Microsoft Word openen met Quick Steps

Hoe kan ik een document in Microsoft Word openen met Quick Steps


Microsoft Word wordt voortdurend geactualiseerd en veranderd, en daardoor kan ervaren gebruikers van het tekstverwerkingsprogramma soms zelf verward of verloren probeert taken die gevonden breathtakingly gemakkelijk op de vorige versie te voeren. Gelukkig zijn de belangrijkste commando's niet al te veel veranderd.

instructies

Het openen van een Word-document

1 Zet uw computer en open het programma Microsoft Word.

2 Kijk naar de top, linkerhoek en je zal een lijn van pictogrammen die eruit moet zien een leeg vel papier, een floppy disk, een Manilla map en een printer te zien. Klik op de Manilla map een keer; voor nieuwere versies van Windows, klikt u op de knop Startpagina in de top, links naast de diskette naar de map te vinden.

3 Blader door de lijst van documenten die Word up in het bestand, of typ in naam van het document in de zoekbalk in de buurt van de bodem heeft gebracht; voor Macs, de zoekbalk is aan de top.

4 Dubbelklik op het document en het zal u terug te brengen naar de belangrijkste hub met uw document geopend.

Hints

  • De eenvoudigste manier om ervoor te zorgen dat u niet een van uw documenten te verliezen is om ze allemaal op te slaan op dezelfde plaats, ervoor te zorgen dat het vinden van hen een snelle en pijnloze procedure zal zijn.
  • Nieuwe versies van Microsoft Word kan verwarrend zijn voor veteraan gebruikers van oudere versies van het programma, maar de basiscommando's blijven relatief intact. Als je problemen hebt met uw specifieke versie, wees niet bang om de Help-optie die u kunt vinden op de werkbalk te gebruiken, meestal te vinden in de bovenste, rechterbovenhoek.