Hoe maak je een Yahoo Mailing List bijwerken

Mailinglijsten kunnen gebruikers sturen terugkerende berichten naar meerdere mensen zonder dat u steeds opnieuw in te voeren e-mailadres. Dit is handig voor websites of bedrijven die willen nieuwsbrieven te versturen. Yahoo Mail wordt geleverd met deze functie, zodat gebruikers groepen te maken en e-mails te versturen naar iedereen in die groep.

instructies

Hoe maak je contacten in een mailinglijst op Yahoo! Mail bewerken

1 Open uw browser en log in op uw Yahoo Mail-account door het invoeren van uw gebruikersnaam en wachtwoord. Na het inloggen, wordt u omgeleid naar uw e-mailaccount. Controleer het gedeelte middelen voor een link naar de inlogpagina.

2 Klik op het tabblad 'Contacten' gelegen op de bovenste linkerkant van het scherm nadat u zich aanmeldt bij Yahoo Mail. Dit brengt u naar een menu tonen van al uw contacten.

3 Klik op "Categorie toevoegen" en typ de naam van de categorie en typ de naam die u graag uw mailinglijst te bellen. Klik vervolgens op 'Opslaan'.

4 contactpersonen aan de categorie toe te voegen door het vakje naast het e-mailadres van een contactpersoon en klik vervolgens op 'Toevoegen aan categorie. " Selecteer de categorie die u wilt dat de contacten worden toegevoegd om na het toevoegen van de contacten met de categorie. Herhaal deze stap om verder te gaan bijwerken van uw mailinglijst.

5 Contacten verwijderen uit een categorie door te klikken op het drop-down menu "Alle contacten." Selecteer de naam van de mailinglijst. Dit opent de contacten in verband met de categorie. Plaats een vinkje in het vakje naast de contactpersoon (s) die u wilt verwijderen en klik op 'Verwijderen van de categorie "om te eindigen ze te verwijderen uit de categorie. Deze stap kan ook worden herhaald om voortdurend te actualiseren uw mailinglijst.

Hints

  • Zorg ervoor dat u uw contacten informeren u gedeblokkeerd op hun e-mail spam lijsten te houden, omdat het verzenden van massa e-mails u automatisch kunt plaatsen op een aantal spam lijsten.