Hoe om Flash opnieuw installeren

Hoe om Flash opnieuw installeren


Flash, de online video en grafische gespeeld wordt door een aantal websites, waarvan de meeste bieden korte videoclips direct op de webpagina. Als je problemen ondervindt met je Flash player, kunnen zij te wijten zijn aan een defect in het downloaden of het bestand te hebben corrupt geworden. Je moet het programma van de computer te verwijderen en opnieuw installeren van Flash op het systeem.

instructies

1 Klik op "Start", "Configuratiescherm" en kies "Programma's" of "Software." Er verschijnt een venster met alle bestanden op de computer geïnstalleerd.

2 Blader door de lijst met programma's totdat u "Flash." Klik op de selectie en kies "Verwijderen." Een prompt venster verschijnt, met de vraag of u zeker weet dat u het programma wilt verwijderen uit de computer. Klik op "Ja" en een uninstall-wizard verschijnt op het scherm. Volg de aanwijzingen om Flash volledig te verwijderen uit de computer.

3 Maak uw weg naar de Adobe Flash download pagina (zie bronnen sectie). Klik op "Download" om het bestand te downloaden naar uw computer.

4 Dubbelklik op het gedownloade bestand. De installatiewizard verschijnt op het scherm.

5 Accepteer de licentie-overeenkomst, laat de naam en de locatie van de installatie zoals, klik op "Install" om de herinstallatie proces van Adobe Flash te voltooien.