Hoe maak je een SD-kaart verbinding met mijn computer

SD staat voor "Secure Digital." SD-kaarten zijn klein flash gebaseerde kaarten die persoonlijke gegevens kan opslaan. Er zijn drie soorten SD-kaarten: miniSD, microSD en de reguliere SD-kaart. Opbergruimte terzijde, het belangrijkste verschil tussen de drie is hun grootte. Zo zal een SD-kaart passen niet in een microSD-kaartslot. SD-kaarten kunnen worden aangesloten op uw computer met behulp van een SD-kaartlezer. Sommige computers hebben card slots ingebouwd SD; echter een externe USB SD kaartlezer makkelijk te gebruiken en goedkoop.

instructies

1 Zet uw computer op. Op het bureaublad, sluit u de SD-kaartlezer op elke beschikbare USB-poort op uw computer.

2 Steek de SD-kaart in de SD-kaartlezer. SD meeste kaartlezers een pijl weergave van de richting waarin de SD-kaart moet worden gericht om goed glijden.

3 Klik op "My Computer". Scroll naar beneden naar de sectie "Andere apparaten". Klik op de "F" drive. De F-station vertegenwoordigt uw SD-kaart. Vanaf hier zul je in staat zijn om toegang te krijgen tot de inhoud van uw SD-kaart. U kunt slepen en neerzetten bestanden op uw computer om ze op je computer te verplaatsen, maar u kunt slepen en neerzetten bestanden van uw computer en plaats ze op de SD-kaart.