Wat is Computer Hardware Maintenance?

Wat is Computer Hardware Maintenance?


Computer hardware onderhoud gaat het verzorgen van de fysieke onderdelen van de computer, zoals het toetsenbord, de vaste schijf en de interne cd- of dvd-stations. Het schoonmaken van de computer, het houden van haar fans vrij van stof, en regelmatig defragmenteren van de harde schijven zijn alle onderdelen van een computer hardware-onderhoud programma.

Belang

Het handhaven van hardware helpt om de levensduur van de computer uit te breiden. Het helpt om slijtage te voorkomen, en houdt het systeem soepel functioneren.

Systeem onderhoud

Houd uw systeem soepel functioneren door het beheer van de harde schijf ruimte, scannen voor systeemfouten en regelmatig defragmenteren van de harde schijf. Virus bescherming is ook belangrijk, zoals sommige virussen kunnen interfereren met de computer hardware.

fysieke Onderhoud

Het houden van computers uit de buurt van stof en vuil, waardoor ze schoon en het vermijden van extreme temperatuur verandert allemaal helpen om hardware te handhaven, volgens Gateway.com. Houd vloeistoffen uit de buurt van de computer. Brainbell.com zegt dat oplosmiddelen nooit worden gebruikt om een ​​computer te reinigen; eerder, moet u de monitor en het toetsenbord regelmatig schoon met een zachte doek.