Hoe maak je een .docx bijlage te openen

Hoe maak je een .docx bijlage te openen


Microsoft opnieuw gestart met haar "Office" productiviteit suite in 2007. Onder de updates opgenomen in deze nieuwe versie is een nieuw bestandsformaat voor Microsoft Word-documenten, ".docx." Zelfs nog, kan de 2007 editie van Word ".doc" documenten die u hebt gemaakt met de vorige edities te lezen. Indien echter een e-mail ontvangen met een ".docx" file die eraan verbonden zijn, moet u een "Compatibility Pack 'downloaden om het te lezen met behulp van een oudere versie van Word. U kunt downloaden en installeren van dit pakket gratis, rechtstreeks vanuit Microsoft en in slechts een paar minuten.

instructies

1 Download en installeer Microsoft's "Microsoft Office Compatibility Pack voor Word, Excel en PowerPoint 2007-bestandsindelingen." Richt uw web-browser om de in "Bronnen" genoemd verbinding en klik op 'Opslaan'.

2 Installeer het Compatibility Pack op uw computer. Klik op de "Run" knop wanneer het bestand is gedownload en klik op 'Finish "wanneer de installatie-wizard is voltooid.

3 Download en open uw bijlage in Word 2003, 2002 of 2000. Klik op de knop 'Opslaan' naast je gehechtheid, en dubbelklik op het van de locatie op uw harde schijf om het te lanceren in Word 2003, 2002 of 2000.

Hints

  • Volgens Microsoft, zullen sommige functies van Word 2007-documenten niet juist weergegeven in eerdere versies. Bijvoorbeeld, kan u niet in staat om bepaalde tabellen, grafieken en vergelijkingen bewerken - Word zal ze veranderen in 'statische' afbeeldingen.