Hoe maak je Sluit een USB Netbook om een ​​XP Desktop

Hoe maak je Sluit een USB Netbook om een ​​XP Desktop


Er zijn twee manieren om een ​​USB-netbook aan te sluiten op een XP-desktop: de iTwin en een speciale, "overbrugd" USB-naar-USB-kabel. De iTwin is een apparaat waarmee u een dataverbinding tussen twee computers tot stand zonder software te installeren en zonder gebruik van kabels. Een andere manier om twee computers te verbinden is met een overbrugde kabel die een software-installatie vereist gebruiken.

instructies

iTwin

1 Sluit de volledige iTwin USB-apparaat op de host computer. De iTwin apparaat heeft twee helften. Zorg ervoor dat beide helften met elkaar verbonden. Eenmaal aangesloten, iTwin begint door zelf.

2 Klik op "Install iTwin" op de pop-up venster.

3 Typ uw e-mailadres in het vak dat het nodig heeft. Dit zal ervoor zorgen dat u een persoonlijke code en URL (Web hyperlink) om uw bestanden te beheren krijgen. Zonder een e-mail, zult u niet in staat zijn om het apparaat op afstand uit te schakelen.

4 Maak de andere helft van iTwin en steek de stekker in de gastcomputer.

5 Sluit beide computers met het internet om de communicatie tussen de twee computers te starten.

USB-kabel overbrugd

6 Hoe maak je Sluit een USB Netbook om een ​​XP Desktop

USB-kabel overbrugt twee computers met een koord.

Koop een USB 2.0-kabel overbrugd; het twee poorten, een aan elk uiteinde van de kabel, en heeft een bal in het midden waarin een chip is gelegen. Laat de kabel losgekoppeld voor nu.

7 Schakel beide computers op en log in op "Administrator" account. Plaats de installatie-cd in een computer. De installatiewizard zal verschijnen. Klik op USB "Super Link Adapter." Er verschijnt een venster.

8 Klik op "High Speed ​​Data Bridge" op het tabblad "Change Device Mode".

9 Steek de stekker in beide computers en start de gegevensoverdracht.

Hints

  • Gebruik iTwin USB te bekijken, kopiëren, bewerken en uploaden van een onbeperkt aantal bestanden veilig op uw computer op afstand.
  • U kunt elke twee halve iTwin apparaten te krijgen om de dialoog met elkaar.
  • De iTwin apparaat werkt overal in de wereld en niet alleen in de Verenigde Staten.
  • In het geval dat je verliest de helft van uw iTwin, alleen de verloren halve uit te schakelen.
  • Je moet aangemeld blijven op de host-computer om te gebruiken iTwin afstand. Als je de computer met anderen te delen, zorg ervoor dat ze je niet uitlogt.
  • Sluit nooit twee computers direct met behulp van een standaard, "-un overbrugd," USB-naar-USB-kabel, want het zal niet werken, en u kunt de USB-poorten schade aan één of beide machines. De A / A USB kabels, hoewel ze standaard USB-aansluitingen aan beide uiteinden hebben geen brug chip. Als u ze gebruiken om twee pc aansluit, kunt u de USB-poorten branden op uw machines.