Hoe maak je een negatief valuta te veranderen in Positief in Excel 2007

Hoe maak je een negatief valuta te veranderen in Positief in Excel 2007


Microsoft Excel is een spreadsheet-applicatie die wordt gebruikt in de financiële, boekhoudkundige en data-analist sectoren te manipuleren en analyseren van gegevens. Terwijl het systeem is vrij intuïtief, het duurt enige ervaring om vertrouwd te raken met hoe je bepaalde handelingen uit te voeren, zoals het formatteren worden. Het wijzigen van de opmaak van een aantal - bijvoorbeeld het omzetten van een negatief valuta in een positief valuta - kan nodig zijn voor een presentatie of berekening.

instructies

1 Selecteer de cel bereik dat u wilt formatteren of te wijzigen in de spreadsheet. Deze moeten de valuta nummers die u wilt wijzigen. Om alle cellen in het werkblad te selecteren, klik met de rechtermuisknop en Alles selecteren of CTRL + A.

2 Klik op het menu "Format". Scroll naar beneden naar "Cells."

3 Klik op het tabblad "Number" en selecteer "Currency" of "Accounting 'in het vak. Selecteer de valuta symbool dat u wilt.

4 Selecteer de weergave stijl voor negatieve getallen in het vak "Negatieve getallen". U kunt ook kiezen voor het aantal decimalen dat u wilt weergeven in de cel.