Hoe maak je Signatures in Blogger

Hoe maak je Signatures in Blogger


Een manier om uw Blogger-berichten persoonlijker maken, is door het creëren van een handtekening aan het eind van elke blog post. Deze handtekening kan uw werkelijke handtekening, gescand en geüpload naar uw computer, of een vergelijkbaar met de meeste online forum handtekeningen zijn - uw naam, uitgetypt en een offerte kunt u genieten of zoek inspirerend. Handmatig plaatsen van de handtekening elke keer dat u het creëren van een blog post kan irriterend en gemakkelijk vergeten zijn, maar je kunt de HTML-code toe te voegen voor de handtekening in uw blog onder het tabblad instellingen van uw Blogger-dashboard.

instructies

1 Meld uw handtekening op een stuk wit papier met een pen als u wilt dat uw handtekening om een ​​beeld van uw werkelijke handtekening. Scan de afbeelding.

2 Open de handtekening in een tekenprogramma en de afbeelding bijsnijden tot net je handtekening verschijnt. Bewaar het.

3 image de handtekening te uploaden naar een image hosting website. Aanbevolen sites zijn ImageShack, TinyPic en Photobucket. Het zal een directe link naar het beeld te genereren.

4 Meld u aan bij uw Blogger-blog.

5 Klik op 'Instellingen' op uw dashboard. Klik vervolgens op "opmaak."

6 Voer de HTML of tekst voor uw handtekening in het vak "Bericht sjabloon." De HTML-code voor afbeeldingen wordt <img Uw handtekening wordt nu altijd automatisch weergegeven wanneer u een nieuw bericht te maken.