Hoe speel ik een Song helemaal door in een PowerPoint-presentatie?

Hoe speel ik een Song helemaal door in een PowerPoint-presentatie?


Eén van de vragen die vaak wordt gevraagd bij het maken van een PowerPoint-presentatie is: "Hoe kan ik muziek afspelen tijdens mijn slide show? ' Dit is een veelvoorkomend probleem met een eenvoudige oplossing. U kunt deze functie gebruiken als je wilt om muziek af te spelen op de achtergrond en het is een prachtige aanvulling op een diavoorstelling over iemands leven; uw publiek zal verbinden met uw presentatie wanneer u geluid op te nemen met uw dia's.

instructies

1 Ga naar dia 1. Klik op het menu "Insert" en kies "geluid en muziek." Een sub-menu verschijnt; selecteer "Uit bestand." Vind uw muziekbestand en steek deze vervolgens. U kunt ervoor kiezen om uw muziek begint automatisch te spelen of u kunt kiezen om te spelen na de klik van de muis.

2 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van geluid die op Slide 1. Een sub-menu verschijnt heeft geplaatst; selecteer "Aangepaste animatie." Klik op het muziekbestand in de animatie order box en ga dan naar het tabblad Media Options (Mac) of het tabblad Effect (Windows) te kiezen wanneer je de muziek wilt stoppen met spelen.

3 In het tabblad Media Options (of het tabblad Effect), selecteert u de After ___ Slides en zet in het totale aantal dia's die u in uw presentatie. U bent nu klaar om uw diavoorstelling te beginnen.

Hints

  • Als je gaat te presenteren uw diavoorstelling op een andere computer van de ene waarop u het hebt gemaakt, zorg ervoor dat u uw muziek-bestand naar een flash-schijf op te slaan, samen met uw presentatie.