Hoe DVD converteren naar AVI gratis op een Mac

Hoe DVD converteren naar AVI gratis op een Mac


Het omzetten van dvd's naar andere videoformaten op een Mac kan moeiteloos en zonder kosten worden gedaan. Of u nu probeert om de video-inhoud op een ander apparaat af te spelen of gewoon op zoek naar een digitale back-up van de inhoud ervan te maken, het converteren van uw dvd's naar AVI-bestanden is een eenvoudig proces dat iedereen met een internetverbinding kan doen.

instructies

DVD To AVI

1 Ga naar de Apple Mac Video website (zie referenties) en download de gratis DVD naar AVI Ripper programma. Eenmaal gedownload, opent u het installatiebestand en volg de installatieprocedures.

2 Plaats de dvd die u wilt in te zetten naar dvd-station van uw computer en dubbelklik op het pictogram van het programma. Met de dvd in uw dvd-station, klik op de "Load DVD" knop in de linker bovenhoek van het programmavenster.

3 Klik op het drop-down menu "Format" en zet de output formaat als "AVI."

4 Klik op "Settings" om de opties voor het wijzigen van de resolutie van de video's, bit rate, frame rate en diverse andere instellingen te zien. Na controle van de instellingen, klikt u op "OK" om terug te keren naar het hoofdvenster.

5 Beginnen met het video conversie proces door te klikken op de knop "Start".

Hints

  • Het is mogelijk om meerdere video-bestanden samenvoegen in een AVI-bestand. Voor gedetailleerde informatie over hoe dit te doen, naar de Apple Mac Video website.
  • Het is mogelijk illegaal om kopie├źn te maken en / of auteursrechtelijk beschermd materiaal te verspreiden zijn. Zorg ervoor dat u toestemming van de video-bestanden die u converteren alvorens dit te doen hebben.