Hoe maak je een MacBook Logic Board Spill Reparatie

Hoe maak je een MacBook Logic Board Spill Reparatie


Je drinkt een nacht in je kamer, door uw computer en u per ongeluk tegen het glas, morsen van vloeistof over het toetsenbord van je Macbook. Je probeert in te schakelen op uw computer alleen te vinden is overleden. Waarschijnlijk heeft de vloeistof de printplaat aangeraakt en kortgesloten it out. een logic board vervangen van vereist een statisch vrije omgeving bij het nemen van elkaar de verschillende onderdelen. Plaats alle schroeven in gemarkeerde containers naar een hoofdpijn later te voorkomen.

instructies

1 Zet hij een elektrostatische ontlading mat (ESD mat) op het oppervlak u werkt. Steek de mat in een stopcontact met behulp van de meegeleverde stekker. Plaats de ESD polsband om uw pols en sluit hem aan op de mat. Raak een metalen oppervlak om alle statische uit je lichaam te verwijderen voordat u begint.

2 Steek het platte uiteinde van je zwarte stick in de batterij verwijderen slot en draai totdat de accu komt.

3 Draai de drie schroeven ingedrukt houden van de L beugel en naar het RAM-geheugen bloot te leggen. Trek de RAM eject-sticks en trek het RAM-geheugen uit. Opzij leggen. Trek de harde schijf ook.

4 Verwijder de twee schroeven in de buurt van de batterij connector. Verwijder de twee buitenste, niet de twee het dichtst bij de connector.

5 Verwijder de tweede, vierde, zevende en negende schroeven van de voorwand van het batterijcompartiment.

6 Verwijder de drie schroeven ingedrukt houden van de onderkant van de behuizing en verwijder de vier schroeven aan de achterkant van de onderkant van de behuizing. Verwijder de twee schroeven aan de USB-poort zijkant van de onderkant van de behuizing aan de onderkant van de behuizing los van de bovenkant van de behuizing (het toetsenbord).

7 Trek aan de achterkant van de topkoffer langzaam verwijderen uit de onderkant van de behuizing. Gebruik de zwarte stok om de verbinding van de bovenste geval de printplaat te verwijderen. Zet het toetsenbord opzij.

8 Koppel het optische station los van de printplaat. Verwijder de twee schroeven uit de zijkant van het optische station op de harde schijf bay. Verplaats de zwarte scherm kabel die onder de optische drive kabel en verwijder de laatste schroef. Trek de Bluetooth-bestuur van de optische drive, trek het optische station uit.

9 Verwijder de drie schroeven van de ventilator en trek hem uit. Verwijder de vier schroeven van het koellichaam, naast de ventilator, en trek hem uit ook.

10 Draai de twee schroeven aan de bovenkant van de AirPort-kaart en trek de kabels met behulp van je zwarte stok. Trek de AirPort-kaart.

11 Koppel de kabel voor de stroomkabel connector in de linker bovenhoek door te trekken aan met behulp van de zwarte stok als hefboom.

12 Verwijder de schroeven van de uiterst links beugel die de USB- en hoofdtelefoonaansluitingen bedekt en trek de metalen beugel uit. Verwijder de schroeven uit de metalen beugel aan de rechterkant, waar het optische station zat en trek hem uit.

13 Trek de batterij connector, aangesloten op de printplaat in de linker hoek en het gebruik van uw zwarte stick.

14 Verwijder het beeldscherm beugel aan de linkerkant door de schroeven te verwijderen.

15 Maak alle kabels aan op de printplaat en trek hem uit.

hermontage

16 Reinig het contact aan de onderzijde van het koelelement op de koelpasta verwijderen met een alcoholdoekje. Raak de koelpasta niet te krijgen op je handen en doe je gezicht niet aan voor het wassen van je handen.

17 Plaats de nieuwe printplaat en beginnen opnieuw monteren. Plaats de linker beugel op zijn plaats en sluit de accu-aansluiting, voedingsaansluiting, AirPort-kaart en aansluitingen en het scherm beugel.

18 Plaats een druppel van koelpasta op elke aansluiting voor het koellichaam op de printplaat. Een koelpasta spuit heeft genoeg pasta voor de drie verbindingen, dus gebruik het gelijkmatig tussen de drie. Leg het koelelement direct op de pasta en sluit.

19 Zet de rest van de computer en test.

Hints

  • Voor het vervangen van de printplaat, controleren om te zien of u kunt kort de printplaat om de computer op te starten. Kijk voor twee soldaten door de ventilator van de computer die zijn gemarkeerd "PMU." Sluit de computer en uitvoeren van een grote schroevendraaier over de twee soldaten, raken ze op hetzelfde moment. Als de computer wordt ingeschakeld, kan het de bovenkant van de behuizing van de computer die is gebroken en niet de printplaat zijn.