Hoe kan ik een nieuwe achtergrond in Photoshop Elements 8 Maak

Begrijpen hoe u een nieuwe achtergrond in Photoshop Elements 8 te maken kunt u de plaats van de standaard witte of transparante achtergrond achter nieuwe beelden met elke kleur die je kiest. Dit betekent dat u in staat om beelden die uit kan staan ​​meer dan degenen met een witte achtergrond te maken bent. Om een ​​nieuwe achtergrond in Elements te creëren, maak een nieuwe laag, kies een achtergrondkleur met de achtergrondkleur staal in het palet tool. Voer de "Nieuwe achtergrond van de laag" commando naar de plaats van de voormalige achtergrond met de huidige laag.

instructies

1 Klik op bevel van de "File" menu "Nieuw". Elementen wordt er een dialoogvenster met de besturingselementen weer te geven voor het bepalen van het verschijnen van het nieuwe canvas.

2 Typ een naam voor het doek in de "Name" tekstvak, zoals "NewBackgroundTest." Klik op de "Preset" dropdown-knop, klik vervolgens op de "US Paper" item uit de lijst die wordt weergegeven. Dit vertelt Elementen om instellingen voor een vooraf gedefinieerde canvas te laden.

3 Klik op de "RGB" item uit de "Color mode" dropdown. Dit vertelt Elements u een afbeelding wilt tekenen met kleur in plaats van in zwart-wit.

4 Klik op "White" voor de "achtergrond" dropdown om een ​​doek met een witte achtergrond te maken en klik op 'OK' om het nieuwe canvas te maken.

5 Klik op de "Lagen" punt van het menu "Windows" om het venster "Lagen" te openen. Dit venster geeft één punt voor elke laag in het document. Lagen zijn virtuele transparanten die u kunt stapelen om een ​​enkel beeld te vormen. Let op de "Lagen" venster toont slechts één punt, "Achtergrond." U zult deze laag verwijderen en een nieuwe achtergrond laag voor uw foto.

6 Klik op het meest linkse pictogram boven de "achtergrond" punt net noemde. Deze actie vertelt elementen om een ​​nieuwe laag boven op de "achtergrond" laag te maken. Let op het schaakbordpatroon van de nieuwe laag. Dit geeft aan dat de laag transparant is, wat betekent dat het geen achtergrond. Dat feit zal veranderen wanneer u deze laag maken van de nieuwe "Achtergrond."

7 Dubbelklik op de nieuwe laag te maken Elements weer een dialoogvenster voor het benoemen van de laag. Typ een naam, zoals 'New achtergrond, "en druk op" Enter "om de laag te hernoemen.

8 Klik op de bovenste kleurstaal aan de onderkant van het palet tool. Het palet is gelegen aan de linkerkant van de tekening canvas. De bovenste kleurstaal geeft aan de voorgrond kleur voor het doek. Dit is de kleur waarmee de "Penseel" en "Potlood" gereedschap markeren het doek.

9 Klik op een kleur uit het palet dat wordt weergegeven en klik op 'OK' om het kleurenpalet te sluiten. Sleep op het doek te schilderen met de kleur die je hebt gekozen.

10 Klik op de "achtergrond" in het venster "Lagen", klik vervolgens op het prullenbakpictogram aan de laag te verwijderen. Let op de witte achtergrond van de afbeelding is verdwenen.

11 Klik op de onderste kleurstaal van het palet tool, gebruik dan stap 8 en 9's instructies aan een nieuwe kleur te kiezen, behalve wit voor de nieuwe achtergrond.

12 Klik op het menu "Layer", klik vervolgens op de "Nieuwe" sub-menu. Klik op de "Nieuwe achtergrond van de laag" command om Elements een nieuwe achtergrond. Let op de nieuwe achtergrondkleur is degene die u hebt gekozen in de vorige stap, en niet het wit van de originele achtergrond. Merk ook op dat het venster "Lagen" is de naam die u gaf aan de nieuwe laag aan de veranderde "Achtergrond." Dit feit bevestigt de oprichting van de nieuwe achtergrond.