Hoe maak je een Bin Game-bestand openen

Hoe maak je een Bin Game-bestand openen


Bin extensie bestanden zijn over het algemeen geassocieerd met Apple's Mac-platform en houd gecomprimeerde bestanden die u kunt openen op zowel Mac als Windows-programma's met de juiste software. U hoeft geen extra software nodig voor het openen van een Bin-bestand op een Mac-computer, zoals het automatisch de gecomprimeerde map wordt geopend met de standaard-archief te openen nut. Bin-bestanden zijn soms volledige games klaar om te spelen en als je niet over de juiste installatie-cd hebt, moet u mogelijk een montage software gebruiken om het bestand uit te voeren. Het openen en het uitvoeren van Bin-bestanden zijn bijna niet anders dan elke andere bestandsextensie en slechts een paar stappen te openen.

instructies

Opening Bin bestanden op een computer

1 Download en installeer een programma dat Bin-bestanden kan openen. U kan nodig zijn om de software te kopen van een geldige, geloofwaardige software website. Smith Micro StuffIt Deluxe 2010 en IZArc zijn een paar van de populaire programma's die de opening van de BIN-bestanden mogelijk te maken. Deze programma's zijn beschikbaar voor aankoop en downloaden op de officiële website van de software.

2 Open het programma dat u hebt geïnstalleerd en volg de software op het scherm installatie-instructies en file-opening gids.

3 Klik op "File"> "Open" om te zoeken naar de BIN-bestand dat u wilt openen. Selecteer het BIN-bestand om het te openen met behulp van uw nieuw geïnstalleerde software. U kunt nu zoeken, bekijken, en de inhoud bewerken binnenkant van het bestand Bin.

Open en Mount BIN Game Files

4 Download en installeer een populair-disc montage programma van een betrouwbare software distribueren website. Montage van software maakt het runnen van een dvd of game zonder dat de schijf, door een back-up van de gegevens naar een "virtuele harde schijf" op uw computer. U kunt monteren software online helemaal gratis te vinden; bekende programma's omvatten Daemon Tools en ISODisk, die zowel beschikbaar voor downloaden van hun officiële websites.

5 Open de disc-montage programma dat u zojuist hebt geïnstalleerd. U kunt volgen de officiële programma's tips op het scherm om te helpen met het opzetten van BIN en ISO-bestanden.

6 Voeg de Bin-bestand naar een virtuele schijf van de montage-softwareprogramma. Hierdoor zal de game bestand op te starten zonder dat de werkelijke schijf. Raadpleeg de montage-software handleiding voor meer informatie over de montage als u meer informatie nodig hebt.