Hoe om te controleren een Domain Key

DomainKeys is een e-mail authenticatie tool die hoofdzakelijk wordt gebruikt als een anti-spam, anti-phishing beveiligingslaag. De technologie werd oorspronkelijk ontwikkeld door Yahoo en is ontworpen om de domeinnaam (DNS) van een e-mail afzender en het bericht integriteit te controleren. Als uw e-mail maakt gebruik van de DomainKey technologie, is het mogelijk om uw e-mailserver te controleren om na te gaan dat de technologie actief is en correct gebruikt.

instructies

1 Open een webbrowser op uw computer en ga naar de DomainKeys-test verificatie tool. U kunt een link naar deze online tool in de sectie middelen van dit artikel te vinden.

2 Volg de link aan de onderkant van de webpagina naar een willekeurig gegenereerde lege e-mail te sturen. Als u een e-mail client te gebruiken, kunt u klikken op de link en klik op de knop "Verzenden" van uw e-mail client. Als je een web-based e-mail programma te gebruiken, knip en plak de willekeurig gegenereerde e-mail adres in het "Send To" veld van uw web-based e-mail programma en klik op de knop 'Verzenden'.

3 Klik op de knop "View Results". De DomainKeys test zal aangeven of uw e-mail server van de DomainKey de status-test heeft doorstaan.