Hoe gebruikt u uw computer naar PayPal Money Bod

Het maken van geld vanuit huis is een scam al zo lang dat de meeste mensen zullen doorgeven aan een baan die beweert dat kun je geld verdienen door te typen vanuit huis of iets dergelijks. Echter, met behulp van een computer om geld te verdienen is niet altijd een doodlopende weg. En het is ook mogelijk om met financiƫle instellingen, zoals PayPal, een computer te gebruiken om geld te ontvangen. Reinig rommel van uw huis of zet items je hebt gemaakt te koop op een online veiling site, of kijk naar een baan die betaalt via PayPal om te beginnen met het maken van geld via uw PayPal-rekening.

instructies

1 Open een PayPal-rekening. Dit zal een geldig e-mailadres en bankrekeningnummer nodig. U kunt ook uitlijnen van een credit card met uw account.

2 Kam door je huis en selecteer een aantal items om weer te geven op een veiling site zoals eBay. Geef je mening over aanbiedingen van deze items van anderen en, als je het kunt veroorloven, de prijs ze hieronder andermans lijsten, zodat je eerst gekocht en je krijgt sneller betaald.

3 Omvatten een Nu kopen-optie op uw veiling. Dit is de snelste manier om betaald te krijgen, omdat de kopers onmiddellijk te betalen in plaats van u te wachten de 7 dagen voor de veiling afloopt. Controleer de "onmiddellijke betaling Verplicht" box bij het instellen van uw veiling. Dit voorkomt dat kopers uit vergrendelen uw punt en niet te betalen. Indien de koper u niet meteen betalen met PayPal, het item blijft op de website en iemand anders kan duikvlucht in om te betalen voor het.

4 Beschrijf uw punt volledig met een zo gedetailleerd, geschiedenis en spannende taal als van toepassing zijn op de koper te verleiden. In het item setup pagina, controleert u de optie 'PayPal' alleen, waaruit blijkt dat er geen andere betalingen kunnen ontvangen.

5 Bekijk andere manieren om items via het internet te verkopen, altijd eerst controleren of de sites gebruiken PayPal als een aanvaardbare betaling. Crafters kunnen willen controleren Etsy, terwijl de landelijke Craigslist biedt zip-code gescheiden bulletin boards waar je items kunt plaatsen te koop en noteer je adres van Paypal voor de betaling.

6 Voeg uw PayPal-ID op registers en distribueren van uw PayPal-ID aan gift-gevers die kunnen worden op zoek naar de ideale aanwezig om u te geven. Maak het bekend dat de gave van groen - of bytes in elektronische betalingen vorm - altijd wordt gewaardeerd. Uw gift-gevers zal moeten hebben PayPal rekeningen zelf. Voeg een link naar de PayPal-registratie pagina in uw volgende e-mail, blog of sms.

7 Solliciteer voor het werk door middel van een website die zijn werknemers betaalt via PayPal. Hoewel dit een minder directe bron van inkomsten zullen zijn, als je eenmaal door de hoepels heb gesprongen en begonnen te werken, kan je PayPal-betalingen twee keer per week of meer ontvangen. In dat geval kunt u uw computer gebruiken om werk te doen, zoals het sorteren papers, het creƫren van digitale ontwerpen, bewerken en schrijven en andere freelance werk. Als je continu te werken, uw PayPal-rekening kunnen eveneens worden continu vernieuwd met meer geld. Merk op dat deze werkzaamheden in het kader zelfstandig ondernemer te houden met de overheid kunnen vallen, dus je moet belasting betalen over uw inkomsten.

Hints

  • Als je met behulp van een online component, zoals een veiling of crafter site om PayPal geld te verdienen, het verhogen van uw kansen om snel te verkopen door het uploaden van foto's. Jouw foto's hoeven niet van professionele kwaliteit, maar overwegen standpunten uw kopers '. Je hebt waarschijnlijk de voorkeur aan het item dat u gaat kopen voordat je het koopt te zien, vooral als het is op maat, antiek of zeldzaam, dus geef kopers dat extra duwtje in de rug om hun portemonnee in uw richting te openen.