Outlook Regels Tutorial

Outlook Regels Tutorial


Microsoft Outlook biedt een handige functie in de software bekend als "regels." Hiermee kunt u een aantal voorwaarden en de actie die u wilt Outlook te nemen bij een inkomende of uitgaande bericht voldoet aan die voorwaarden te specificeren. Regels gebruiken bespaart u tijd en maak je werkt meer georganiseerd.

Categorieën van het reglement

Outlook-regels vallen in twee categorieën: regels die berichten georganiseerd en regels die kennisgeving te houden. Organisatorische regels kan inkomende en / of uitgaande berichten die voldoen aan bepaalde criteria in mappen van uw keuze te zetten. Notification regels waarschuwt u wanneer e-mailberichten voldoen aan uw opgegeven criteria.

Basis stappen voor een regel creëren

U kunt regels door ofwel vanaf nul of met behulp van een van de Outlook regel sjablonen. Ga naar de belangrijkste navigatievenster en klik op het pictogram "Mail". Vanuit het menu "Extra", klik op "Regels" en vervolgens op "Alerts." Koos voor de e-mailaccount waarvoor u de regel van toepassing en selecteer vervolgens "Nieuwe regel." Selecteer een sjabloon van ofwel de "Stay Organized" of "Blijf Up to Date" templates. Bewerk de beschrijving van de regel (s) door te klikken op een onderstreepte waarde. Als u wilt dat de regel van toepassing is op e-mails van bepaalde individuen, klikt u op de mensen of distributielijst link. Dit opent het adresboek, zodat u uw contacten kunt kiezen. Vervolgens kiest u het bericht voorwaarde (n) die nodig zijn voor de regel toe te passen. U kunt ook alle uitzonderingen op de regel te specificeren.

Kies wanneer u wilt het Reglement to Run

Outlook biedt u de mogelijkheid om een ​​regel periodiek worden uitgevoerd, maar niet de hele tijd. Klik op "Extra" en selecteer "Regels en waarschuwingen." Wanneer de Regels en waarschuwingen dialoogvenster, kunt u de regel uitschakelen door het verwijderen van de cheque in het vak ernaast. U kunt ook de regel ingesteld dat het alleen van toepassing is op de berichten in een bepaalde map; klik op "Regels nu uitvoeren," en klik op het vakje naast de regel in kwestie. Selecteer de map waarin u wilt dat de regel van toepassing, en klik vervolgens op de door u gekozen categorie van de berichten.