Hoe kan ik de Windows Vista Startup zwart scherm Stop (TMM)

Heb je je ooit afgevraagd waarom er een leeg zwart scherm nadat Windows Vista klaar is met laden? Dan, na 10 tot 15 seconden, uw muiscursor verscheen en Vista opstart? Deze functie wordt de Transient Multimon Manager (TMM), die multimonitor capaciteiten beïnvloedt in Vista genoemd. Door het volgen van een paar stappen, kunt u uitschakelen TMM en de snelheid van het opstarten van uw pc.

instructies

1 Ga naar het menu "Start" en klik met de rechtermuisknop op het "Computer" link aan de rechterkant. Selecteer "Beheren" uit het pop-up menu. Na een paar seconden, zal de dialoog Computerbeheer verschijnen.

2 Ga naar de linkerkant van de dialoog en de "Task Scheduler" map uit te breiden. Vervolgens uitbreiden van de "Task Scheduler Library", "Microsoft" en "Windows" map.

3 Klik op de "Mobile PC" map. Klik met de rechtermuisknop op de "TMM" vermelding en klik op "End." Klik met de rechtermuisknop opnieuw en klik op 'uitschakelen. " Door dit te doen zal stoppen TMM gestart, die het zwarte scherm zal voorkomen, dat ze bij het opstarten.

Hints

  • Om opnieuw in te schakelen TMM, volg de stappen, maar in plaats van te klikken op "Disable", klikt u op "Enable."
  • Alleen TMM uitschakelen als je niet meerdere beeldschermen op uw computer.