Hoe kan ik u geaard Myself bij het bouwen van een computer?

Statische elektriciteit is een moordenaar van computer componenten zoals harde schijven en andere gevoelige elektronica. Het doet er normaal gesproken niet in het spel komen, tenzij u het bouwen van een computersysteem of het toevoegen van componenten, en dan kan het leiden tot grote problemen. Aarding zelf is de manier om ervoor te zorgen dat uw computer systeem geen ernstige schade door statische elektriciteit zal lijden.

instructies

1 Wikkel de polsband om uw pols en dienovereenkomstig te scherpen. De meesten zullen een haak en lus systeem eenvoudig bevestigen de ene kant naar de andere te hebben, en sommigen kunnen het traditionele gordelsysteem met gaten en een pin hebben.

2 Bevestig de clip einde aan een aarding middel. De eenvoudigste manier om dit te doen is het einde van je polsbandje clip op de metalen behuizing van de computer. Met de computer wordt "off", de zaak zal nog worden geaard, dus elke elementaire toevoegingen van harde schijven, videokaarten en dergelijke, kan worden gedaan met de computer uitgeschakeld en vastgebonden op.

3 Raak diverse metalen voorwerpen als je niet een polsbandje om af te hevelen gevaarlijke statische hebben. Deurknoppen goed werken, metalen lamp chassis of een metalen voorwerp zal doen. Deze methode is niet zo effectief als een polsband, maar in een noodsituatie waarin een riem is niet beschikbaar, het aanraken van metalen voorwerpen worden de statische ontladen van uw lichaam.