Basic Computer Requirements

Het is belangrijk om in gedachten dat de fundamentele computer eisen kan variëren van gebruiker tot gebruiker te houden. Elke persoon moet bepalen wat hun personal computing behoeften zijn. Of u uw computer te gebruiken voor school, werk of spelen, kan uw keuze beïnvloeden bij het selecteren of het upgraden van uw systeem. Als je een student die online cursussen, moet u de minimale systeemvereisten voldoen zoals die door uw school. Dezelfde student die een spel liefhebber zal willen de rekenkracht die nodig is voor kwalitatief hoogwaardige gaming hebben.
Als het primaire gebruik voor uw systeem is voorzien van zakelijke documenten, het verzenden en ontvangen van e-mail en toegang tot het web, kunt u alleen de naakte basics. Bij het maken van een beslissing moet u de hardware, software en randapparatuur die uw gebruikerservaring zal verbeteren overwegen. Houd er rekening mee dat er een minimale en aanbevolen systeemeisen.

Besturingssysteem

Het besturingssysteem (OS) voert veel achter de schermen functies die uw computer draaiende te houden en werken met redelijke zekerheid op een dag-tot-dag basis. Het besturingssysteem zorgt computers om de acties van de hardware is verbonden met het coördinatensysteem. Het is ook een hulpmiddel voor de organisatie en het beheer van de vele programma's geïnstalleerd op uw computer. Bovendien, het besturingssysteem faciliteert interactie van de gebruiker met de computer. Het kiezen van een besturingssysteem is echt een kwestie van uw voorkeur.
De meest populaire keuzes zijn Windows, Mac en Unix. Het besturingssysteem wijst de systeembronnen en zijn draagbare codering stelt gebruikers in staat om veranderingen in het systeem. Dit wordt meestal gedaan door het installeren van software, zoals een security applicatie, of zelfs het veranderen van het besturingssysteem. Sommige mensen de voorkeur aan Windows-besturingssysteem, omdat het de grootste assortiment van software-applicaties. Een MAC is goedkoper en veel gebruikers vinden het gemakkelijker te leren.

moederbord

Elk onderdeel dat helpt om de computer te bedienen moet gaan door het moederbord. Het doel van het moederbord de CPU huis en de nodige aansluitingen voor andere hardware. Het moederbord bevat de centrale verwerkingseenheid, logica systeem en Basic Input / Output System (BIOS). Er is ook een klok voor het bijhouden van de systeeminstellingen en tijd. Poorten en sleuven op het moederbord worden gebruikt om hardware te bevestigen, zoals video en audio-kaarten, netwerkkaarten en diverse randapparatuur. De sleutel tot het kiezen van een moederbord is te kijken naar de snelheid en functionaliteit.

Harde schijf

Harde schijven zijn de belangrijkste opslagapparatuur voor de gegevens in alle computers. Het is waar de computer het besturingssysteem, filmbestanden, video game software applicaties en andere gegevens bestanden en mappen zijn opgeslagen. Het is direct aangesloten op het moederbord. Als u vertrouwen op uw computer voor gaming en multimedia-functies, kunt u een groter, krachtiger en betrouwbare harde schijf nodig hebt om uw basisvaardigheden op de computer eisen te voldoen.
De MAC OSX Snow Leopard vereist 5 GB vrije ruimte op de harde schijf. minimum Windows Vista Basic is 20 GB met 15 GB vrije ruimte. De edities opmars van Windows Vista vereist minimaal 40 GB en 15 GB vrije ruimte op het station.

microprocessor

Of het personal computers, servers of laptops, in het midden van de werking van de computer een microprocessor. Het wordt ook wel de centrale verwerkingseenheid (CPU). Het is samengesteld uit een enkele chip die komt in vele merken en merken. Intel en AMD microprocessors zijn de meest populaire CPU's op de markt. Als u overweegt uw basisvaardigheden op de computer eisen, moet u beslissen over de microprocessor. Een belangrijke meting van de prestaties in de CPU is de kloksnelheid.
Hoe sneller de klok, hoe sneller je computer berekeningen uit te voeren. Een andere vergelijking is de grootte van het cachegeheugen. Nogmaals, hoe meer je hebt, hoe beter de prestaties. Bus snelheid is ook een maatstaf voor de prestaties van een processor. De kwaliteit van de CPU's variëren van budget processing units aan high-performance microprocessoren. De Intel Pentium 4 en AMD Athlon CPU's zijn top-line CPU's die kan werken met een gemiddelde snelheid van 2,0 gigahertz.
Het is belangrijk om te evalueren hoe u van plan bent om uw computer te gebruiken. Een computer in de eerste plaats het voltooien van taken, zoals surfen op het internet en huiswerk niet de verwerking snelheid of kracht van een computer vooral gericht op multimedia functies nodig hebben.

RAM

Momenteel hebben de meeste nieuwe computer eigenaren hebben een minimum van 512 MB geheugen. Met meer dan voldoende geheugen om uw toepassingen uit te voeren is het belangrijk om de prestaties van uw computersysteem. De minimale RAM-geheugen je nodig hebt, als u werkt met Windows Vista Basic en Mac 10.5, ten minste 512 MB. Windows Vista Home Premium, Business en Ultimate versies vereisen minimaal 1 GB RAM-geheugen. De oudere Windows XP voorgestelde minimum geheugen is 64 MB. De Mac 9.0 behoeften 50-250 MB geheugen.

Grafische kaart

De nieuwste laptops en personal computers algemeen de grafische component geïntegreerd in het moederbord. Voor de meeste gebruikers is dit voldoende voor het voldoen aan hun basics computer eisen. Echter, gamers, video-editors en multimedia-gebruikers kunnen een hogere kwaliteit grafische kaart, die ook videokaarten worden genoemd nodig hebben. Videokaarten neemt kleine puntjes die pixels worden genoemd en maak de beelden die u op uw scherm ziet. Windows Vista Home Premium, Business en Ultimate vereist minimaal 128 MB geheugen heeft.

Andere Overwegingen

Enkele andere hardware die je nodig hebt om te overwegen zijn printers, dvd-drives, geluidskaarten en netwerkkaarten. Vele nieuwe systemen wordt geleverd met basis tekstverwerking en spreadsheet-programma's. Mogelijk moet u overwegen Microsoft Office op uw systeem te upgraden. Er is ook behoefte aan een webbrowser. Windows Explorer en Firefox zijn de top keuzes en zijn ook gratis. Misschien wel het belangrijkste van de basisvaardigheden op de computer eisen is om te beslissen over een security applicatie om uw systeem tegen besmetting te beschermen tegen wormen en virussen.