Power Management Software voor XP

Windows XP power-management software stelt u in staat om bij te houden van de hoeveelheid energie die uw computer verbruikt te houden. Twee van de instrumenten die kunnen komen met deze software zijn tabellen en grafieken. Deze stellen u in staat om te vergelijken hoeveel energie je systeem verbruikt versus bespaart.

mogelijkheden

De software wordt geleverd met een programma-functie, waarmee u het opzetten van de tijd wanneer u de computer het meest gebruikt. U kunt een bepaalde tijd voor de computer in de slaapstand te gaan na een periode van inactiviteit. Wanneer u weg voor de avond bent, kan de software de computer uitschakelt. Het kan zet de computer weer aan de volgende ochtend als je klaar bent om te werken.

voordelen

Het gebruik van minder energie vertaalt zich in lagere elektrische wissels. Dit resulteert in je geld te besparen.

Power Management Software Programs

Powerslave kunt u het opzetten van dag en nacht stroom schema's voor uw computer. De applicatie is gratis als u hem gebruikt voor persoonlijke doeleinden. De zakelijke versie kost $ 7 met ingang van november 2010. Edison, een gratis applicatie, wordt geleverd met de Edison Efficiency Slider functie waarmee u het niveau van energiebesparing je wilt bereiken in te stellen. Spiceworks, een gratis tool, kan automatisch en op afstand af te sluiten meerdere computers om energie te besparen.