Hoe te Design Your Own Movie Posters met Photoshop

Filmposters hebben een deel van de verkoop van films voor decennia. Ze zijn uitgegroeid tot op zichzelf kunstwerken en zeer gewaardeerde verzamelobjecten. Sommige mensen willen hun eigen film posters te maken op basis van en het imago en de achtergrond van hun keuze. Je zou denken dat dit vereist van de diensten van een ervaren grafisch ontwerper, maar als u een versie van Photoshop kunt u snel uw eigen filmposter.

instructies

1 Plaats een afbeelding die u wilt gebruiken voor uw film poster achtergrond op uw computer, hetzij door over te brengen vanaf een digitale camera of een ander opslagmedium of door het scannen van het in op een hoge resolutie (600 dpi of meer). Laad daarna een beeld van jezelf (misschien in kostuum) die u wilt gebruiken in de poster.

2 Open Photoshop. Selecteer "File" in het menu en klik op "Nieuw." In het dialoogvenster dat verschijnt, veranderen de stappen naar inches. Noem het document "poster 1." Maak de breedte en hoogte pixel 11x17, de resolutie 300 en klik op "OK."

3 Selecteer "File" in het menu en klik op 'Openen'. In het dialoogvenster dat verschijnt, blader naar de afbeelding die u voor de achtergrond geladen en open het. Klik met de rechtermuisknop op de laag en klik op "dupliceren." In het dialoogvenster, maken het "poster 1" document de "Bestemming" en klik op "OK."

4 Herhaal stap 3 om het beeld van u brengen naar de "poster 1" document. Ga dan terug naar de "poster 1" document.

5 Selecteer de bovenste laag. Selecteer het gereedschap Rechthoekige selectie. Wijzig de Veer in de instrumenten opties om ongeveer 1000 pixels (het exacte bedrag hangt af van het effect dat u wilt). Trek een selectie om je heen in de afbeelding. Selecteer "Select" en klik op "Inverse." Hit "Delete" op uw toetsenbord. Dit vervaagt de randen van je afbeelding naar de achtergrond.

6 Selecteer het gereedschap Tekst in de werkbalk. In de opties aan de top, kies het lettertype, de grootte en de kleur die u wilt gebruiken voor uw poster. typ in de titel van uw "film."

7 Selecteer "File" in het menu en klik op 'Opslaan' te slaan als een hoge resolutie JPEG. U kunt nu afdrukken het zelf of hebben het professioneel gedaan.