Hoe vindt u lokale bedrijven op Facebook

Lokale bedrijven zijn trots op het krijgen van klanten en andere bedrijven weten in de gemeenschap. Om dat te doen is een heel stuk makkelijker voor lokale bedrijven die zich op de markt met een aangepaste Facebook-pagina. Deze kleine zakelijke pagina's kunnen worden doorzocht, net als vriend profielen op de Facebook-startpagina. Je kunt erachter komen welke lokale bedrijven hebben Facebook aanwezigheid door te doen wat online onderzoek en het toezicht op de Facebook-pagina's van andere bedrijven in een gebied.

instructies

1 Typ de naam van het lokale bedrijf dat u wilt zoeken in de zoekbalk aan de bovenkant van de Facebook-homepage.

2 Klik op het vergrootglas naast het vak om een ​​zoekopdracht voor het lokale bedrijfsleven Facebook-pagina uit te voeren.

3 Zoeken naar de website van uw lokale bedrijfsleven op het internet als je de pagina niet kan vinden op Facebook. Lees de startpagina van de site om te controleren of het bedrijf beschikt over een Facebook-aanwezigheid. Klik op de links die contactinformatie voor het bedrijf om te zien of er een Facebook-pagina, en zo ja, wat de titel van de pagina is.

4 Klik op de Facebook-profielen van je vrienden aan lokale bedrijven te ontdekken in uw regio of in een stad waar u naartoe reist. Klik op 'Info' in de profielen van je vrienden om te zien welke pagina's ze zijn fans van. Lokale bedrijven vertrouwen op precies dit soort van virale reclame. De kans is groot, ten minste een van je vrienden in een bepaald gebied zal u in de juiste richting om een ​​lokaal bedrijf Facebook-pagina. Dit is ook een waardevolle manier om nieuwe lokale bedrijven te ontdekken.

5 Klik op abonnement links op de Facebook-pagina's van lokale bedrijven die u al hebt ontdekt. Vaak, lokale bedrijven zal aanwijzing trouwe klanten bij andere bedrijven waarmee zij werken in het gebied. Je mag niet een read op lokale concurrenten te krijgen, maar het is een goede gok dat door het volgen van de voortgang van een bedrijf, zult u weten te komen over anderen met een Facebook-aanwezigheid in hetzelfde gebied.