Hoe kan ik woorden veranderen in de spellingcontrole Database Met Outlook Express

Hoe kan ik woorden veranderen in de spellingcontrole Database Met Outlook Express


Microsoft Outlook Express heeft de mogelijkheid om de spelling in uw e-mailberichten met behulp van het woordenboek geïnstalleerd met Microsoft Word te controleren. Zo groot als het woordenboek kunnen zijn, kan het echter niet bepaalde woorden die u vaak gebruikt, zoals een ongewoon familienaam. woorden toevoegen of wijzigen in de Outlook Express aangepaste woordenlijst om te voorkomen dat de spellingcontrole van wordt veroorzaakt door ongebruikelijke woorden dat u weet goed gespeld.

instructies

Het toevoegen aan de aangepaste woordenlijst Terwijl opstellen van een bericht

1 Begin met het samenstellen van een nieuw bericht in Outlook Express. Typ het woord dat u wilt toevoegen aan de aangepaste woordenlijst.

2 Klik op het menu 'Extra' aan de bovenkant van het venster en klik op 'Spelling'. Als het woord dat u heeft ingevoerd, is reeds in de spellingcontrole woordenboek, zal het worden getoond in de spellingcontrole, waardoor u een kans om te veranderen of toe te voegen aan de aangepaste woordenlijst.

3 Klik op de knop 'Toevoegen'. Het woord wordt toegevoegd aan de Outlook Express aangepaste woordenlijst, en zal niet meer leiden tot een waarschuwing te verschijnen in de spellingcontrole.

Toe te voegen aan of de aangepaste woordenlijst handmatig Veranderen

4 Klik op het menu 'Extra' aan de bovenkant van het venster van Outlook Express, en klik op 'Opties'.

5 Klik op het tabblad "Spelling", klik vervolgens op de "Edit aangepaste woordenlijst" knop. De Outlook Express spellingcontrole aangepaste woordenlijst is een platte tekst bestand en wordt geopend in Kladblok. Elk woord dat u hebt toegevoegd aan het woordenboek wordt op haar eigen lijn in het bestand.

6 Verander de spelling van een woord in de aangepaste woordenlijst dat onjuist is door het bewerken van het woordenboek als elk ander tekstbestand. Om een ​​nieuw woord aan het woordenboek toe te voegen, druk op "Enter" aan het einde van het laatste woord om een ​​lijn aan het bestand toe te voegen, en typ het woord.

7 Klik op "File" en "Save" om uw wijzigingen op te slaan. De volgende keer dat de spellingcontrole in Outlook Express wordt gebruikt, zal de aangepaste woordenlijst in aanmerking worden genomen.