E-mail Handtekening Ideas

E-mail handtekeningen zijn een manier om uw uitgaande e-mails te personaliseren. E-mail handtekeningen wonen aan de onderkant van uw e-mail en kan uw naam op te nemen. Alleen u kunt beslissen wat voor soort bericht dat u wilt overbrengen met uw e-mail handtekening.

Zakelijke of persoonlijke

Bepaal of u wilt dat uw handtekening worden gericht op uw bedrijf of om u persoonlijk te vertegenwoordigen. Een e-mail handtekening zal effectief overbrengen van de belangrijkste doel en de focus waarvoor u uw e-mail te gebruiken.

Afbeeldingen

Overweeg het gebruik van beelden spaarzaam in uw e-mail handtekeningen. Kleine logo's of emoticons zijn acceptabel, maar u wilt uw handtekening aan uw e-mail te complimenteren, niet overschaduwen het.

ASCII Art

ASCII-art handtekeningen zijn de meest bekende manier om een ​​handtekening met uw e-mail op te nemen. Deze grafiek gemaakt op basis van de tekst zijn een weinig bekend knaller uit het verleden en zal uw handtekening opvalt.

afzet

Gebruik uw e-mailhandtekening voor marketing door het toevoegen van uw bedrijf informatie, een link of zelfs een klein logo. Elke keer dat u een e-mail te sturen, stuurt u een klein stukje van de reclame.

Citaten

Quotes zijn het meest populair item wordt gebruikt voor e-mail handtekeningen. Vind de juiste offertes aan u of uw bedrijf te vertegenwoordigen en koppelen aan uw e-mail naar anderen inzicht te krijgen in wat voor u belangrijk is te geven.