Hoe maak je een programma Wizard Verwijder

In Microsoft Windows en Windows-compatibele software, kleine stukjes software genaamd 'wizards' worden gebruikt om de computer gebruikers door middel van complexe processen te leiden in een vereenvoudigde manier. Er zijn vele soorten van wizards ontworpen voor processen zoals het installeren of verwijderen van software, het opzetten van draadloze netwerken of het opnieuw installeren van besturingssystemen. Terwijl de meeste wizards alleen worden uitgevoerd als een specifiek proces wordt geïnitieerd door een computer gebruiker, sommige tovenaars zo nu en dan proberen om een ​​proces te starten op een bepaald schema, waarin je opdringerig kunnen vinden. Het verwijderen van programma wizards die het maken van computers moeilijk of toegang tot nodig harde schijf ruimte duurt slechts enkele minuten.

instructies

1 Klik op de knop "Start" in Windows en klik vervolgens op de "Control Panel" knop op het menu Start.

2 Dubbelklik op het pictogram 'Software' in het Configuratiescherm. Het kan een minuut of twee voor Windows om de lijst met programma's te vullen, dus wees geduldig.

3 Blader door de lijst met programma's totdat u het programma-wizard u wilt verwijderen te zien. Als je het te vinden, links-klik er eenmaal op om deze te markeren, klik op de knop die naast de vermelding verschijnt. De knop kan "Uninstall", "Verwijderen" of "Modify zeggen. '

4 Volg de aanwijzingen op het scherm om de software te verwijderen. Aangezien de meeste programma wizards zijn klein, eenvoudig stukjes software, je zou alleen worden aangeboden met de opties om het te verwijderen of niet. Meer substantiële tovenaar software kunnen andere opties zoals gedeeltelijke verwijderen of bijwerken te bieden. Na het volgen van alle aanwijzingen op het scherm, moet u een melding dat de wizard is verwijderd ontvangen.

Hints

  • Deze instructies gelden voor versies van Windows zo oud als Windows 95.
  • Wizards als "Verwijderen Wizards" soms verborgen in andere geïnstalleerde software en kan niet worden verwijderd door zichzelf. Als je echt moet een van hen te verwijderen, moet u de software waarin ze verborgen te verwijderen.