How to Get Notebook papier uit een vastgelopen printer

How to Get Notebook papier uit een vastgelopen printer


Printerpapier is speciaal ontworpen voor gebruik in printers. Als u papier dat niet is ontworpen om zijn weg te banen door de vele rollen en andere interne onderdelen van een printer gebruikt, kan de printer heel gemakkelijk vast komen te zitten door het papier. Dit geldt vooral als u gebruik maakt van papier notebook dat elk tears of opknoping tabs papier op een marge. Hoewel papierstoringen zijn niet handig, vele malen ze zijn eenvoudig om jezelf te verwijderen.

instructies

1 Schakel de printer uit en trek de stekker uit het stopcontact. Als je laat de printer ingeschakeld nadat het vastgelopen papier is verwijderd, kan het beginnen om opnieuw af te drukken, uw vingers niet verwondt.

2 Open de papierladen op uw printer als het enige. Als uw printer is uitgerust met een papierlade, verwijdert u al het papier uit de lade.

3 Controleer de papierinvoer gebied, in de buurt van de papierlade of de deur. Als u het papier opknoping uit de machine, trekken deze licht om het uit de toevoer rollers te verwijderen.

4 Open de achterdeur op de printer, of de zijkant deur als er geen achterdeur. Stevig trek elke geplakt papier. Draai de rollen met je handen en controleer op losse stukjes papier, die u moet verwijderen.

5 Open de voor- of bovenklep van de printer. Verwijder eventueel vastgelopen papier, grijpen hem stevig en trekken totdat deze loskomt. Ook op zoek naar stukjes papier door het draaien van de rollen met je handen. Als de printer een inktjet, kijk rond de cartridge wagen om ervoor te zorgen dat er geen papier is het blokkeren van de weg.

6 Steek eerst de stekker van de printer opnieuw in. Plaats de printer papier in plaats van de notebook papier in de papierlade of de deur van de printer. Als de printer nog steeds zegt dat er een papier, herhaal dan de stappen om vastgelopen papier te verwijderen. Als u het vastgelopen papier niet kunt vinden, neemt u de printer om een ​​reparatiewerkplaats.

Hints

  • Gebruik nooit een vreemd voorwerp zoals een schroevendraaier of een mes om het papier vast te zitten in een printer te verwijderen.
  • Sommige onderdelen van de printer kan zeer heet. Als u gebruik maakt van een laser printer, is het een goed idee om het te laten zitten zonder te gebruiken voor 15 minuten of zo voor het openen van het op.