Hoe maak je een computer die niet worden ingeschakeld Problemen

Een computer die niet zal opstarten kan worden gediagnosticeerd door het volgen van een eenvoudige plan van aanpak. Zodra de hand liggende redenen worden geëlimineerd, de volgende stap is om alle componenten die niet cruciaal zijn voor de inrichting op het reduceren van de voeding geplaatst te verwijderen. Als de computer nog steeds niet het proces van het delen swapping laars is begonnen.

instructies

Elimineer de hand liggende

1 Controleer of het snoer is aangesloten op het stopcontact evenals wordt stevig in de achterkant van de computer.

2 Controleer of de wandcontactdoos live met behulp van een spanningsmeter, of als alternatief, een lamp.

3 Zorg ervoor dat de tuimelschakelaar gemonteerd op de voeding aan de achterkant van de computer in de "on" positie.

Individual Components

4 Open de behuizing van de computer. In veel gevallen kunt u het zijpaneel te verwijderen door het verwijderen van de schroeven waarmee het veilig om de computer chassis. Deze procedure kan variëren van computer naar computer.

5 Verwijder de stroom en data-aansluitingen van de cd / dvd-drives en uit alle harde schijven.

6 Druk op de voorste schakelaar en proberen aan de macht van het systeem. Als het systeem opstart, geeft dit aan dat de voeding een voldoende hoge laadvermogen om onderdelen van de computer van stroom heeft of dat het een storing die de capaciteit heeft verminderd heeft geleden. In beide gevallen moet de eenheid worden vervangen.

7 Vervang de voeding met een nieuwe hogere capaciteit voeding of een goede gebruikte eenheid, sluit de cd / dvd en harde schijven en de poging om de macht van het systeem. Als de computer opstart, uit te zetten en plaats elk van de add-on-kaarten een voor een en test de computer als elk onderdeel wordt toegevoegd. Dit zal bepalen welke kaart of de kaarten van de storing veroorzaakt. Als de computer niet opstart nadat u de voeding te vervangen, het probleem is natuurlijk elders.

8 Koppel de drives, trek alle van de add-on kaarten en poging aan de macht van het systeem, waardoor in de onlangs vervangen voeding. Als het opstart, kunt u het proces het oplossen van problemen voort te zetten.

Moederbord, CPU en RAM

9 Verwijder de RAM en te vervangen door ofwel gloednieuwe RAM of bekende goede onderdelen.

10 Test het systeem door te proberen om het opstarten. Als de RAM vervanging mag het systeem om in te schakelen, het systeem afsluit, plaatst u alle add-on kaarten, sluit in de stations, en test het systeem.

11 Vervang het moederbord en de CPU (central processing unit of de hoofdprocessor) indien de RAM vervanging de problemen niet hebben opgelost. Gebruik de originele RAM-geheugen van het systeem en controleren om te zien of het systeem opstart. Als het systeem opstart, bent u klaar om te beginnen terug in het systeem toevoegen van de oude onderdelen.

12 Monteer het systeem met behulp van alle van de originele onderdelen en ervoor te zorgen dat het systeem naar behoren functioneert door het uitvoeren van het 's nachts met behulp van een softwarepakket dat zorgt ervoor dat de computer bezig te blijven.

13 Controleer of het deel vastbesloten te zijn de oorzaak van de storing is echt slecht door het installeren van deze in een ander systeem en te kijken of het dwingt een storing in die eenheid ook.

Hints

  • Nooit swap uit meer dan één deel in een tijd met uitzondering van de CPU en het moederbord waarop het is mounted.CPU en het moederbord vervangen moeten worden geëvalueerd op een case-by-case basis. In oudere systemen de kosten voor vervanging van deze componenten gelijk of hoger dan de kosten van een nieuw computersysteem.
  • verwijderen of een onderdeel te vervangen terwijl de computer wordt opgestart nooit.