Hoe te downloaden van een FTP-site Als poort 21 is Gesloten

File Transfer Protocol, meestal aangeduid als FTP, is een van de oudste bestaande protocollen van het internet voor gegevensoverdracht. FTP wordt nog steeds veel gebruikt door tientallen Update Services en websites om gebruikers eenvoudig toegang tot belangrijke bestanden te geven. Af en toe zal een web of systeembeheerder een gebruiker toegang tot de haven die de FTP draait op hetzij om veiligheidsredenen of omdat de inhoud van een FTP-server is niet toegestaan ​​op dat netwerk te ontzeggen. Deze beperkingen kunnen eenvoudig worden omzeild door de gebruiker.

instructies

1 Controleer of de FTP-server is up and running door het invoeren van de server hostnaam of het IP-adres in een web-tool die controleert of een site FTP-servers zijn gedaald (zie bronnen). Probeer verbinding te maken met de FTP-server als de FTP-server actief is.

2 Enable "Passive FTP" in uw FTP-client. De meest voorkomende verbinding probleem met FTP-verbindingen komt uit het delen van verbinding en het gaat om de manier waarop FTP-servers te initiëren verbindingen. Passief FTP omzeilt dit probleem en is beschikbaar op alle moderne FTP-clients. Probeer verbinding te maken met de FTP-server als je eenmaal "Passive" mode hebt ingeschakeld.

3 Vraag de eigenaar van de FTP-server die u geen verbinding kunt maken als ze het runnen van hun FTP-server op een andere poort. Sommige serverbeheerders draaien hun diensten op een andere poort dan de standaard in een security methode genaamd security through obscurity. Probeer verbinding te maken met de FTP-server op de alternatieve poort als dat het geval is.

4 Probeer verbinding te maken met behulp van Secure File Transfer Protocol (SFTP) in plaats van FTP. Download een SFTP-client als uw FTP client niet SFTP ondersteunt (zie bronnen). Vaak zal een systeembeheerder FTP maar niet meer gemoderniseerd, versleuteld SFTP te beperken. De meeste sites die een FTP-server te draaien zal ook SFTP running.

5 Controleer of u zich achter een proxyserver door het openen van het dialoogvenster voorkeuren in uw webbrowser en het onderzoeken van de proxy-instellingen. Dit zal worden onder "Network" of "Verbinding", afhankelijk van de browser die u gebruikt. Als er iets daar wordt vermeld, kan uw systeembeheerder worden beperkt door uw toegang. Schakel de proxy-server en proberen om verbinding te maken met de FTP-server.

6 Maak een lokale poort naar voren, ook wel een SSH-tunnel, dat al uw verbindingen stuurt via uw beperkende firewall om een ​​relais met onbeperkte toegang. U kunt dit doen met een geavanceerde grafische SSH-client of met de meeste elke console SSH-client (zie bronnen). Als u niet in staat om verbinding te maken met de FTP-server, zelfs met een SSH-tunnel zijn, dan is uw verbinding is volledig vergrendeld en je zal geen verbinding van uw huidige netwerk.

Hints

  • SSH tunnels zijn een geweldige manier om uw verkeer te beveiligen tijdens het gebruik van openbare toegangspunten. Overweeg het gebruik van één wanneer het overbrengen van persoonlijke informatie van een openbare hotspot. Ook SFTP is een verbeterde en meer veilige methode van de overdracht van bestanden. Als u de overdracht van gevoelige informatie, het opzetten van een SFTP-oplossing en zet uw FTP-server.