How to Get Verified op PayPal

How to Get Verified op PayPal


Paypal heeft de manier waarop de meesten van ons zaken doen veranderd. Voordat items op het Internet moest worden gekocht met een creditcard. Vandaag kunt u kopen en verkopen, en zelfs krijgt betaald elke maand off van paypal alleen. Omdat gecontroleerd op paypal is eenvoudig en de enige manier om de grenzen op te heffen.

instructies

How to Get Verified op PayPal

1 Meld je aan voor een account door te gaan naar Paypal.com het is gratis en erg gemakkelijk te doen. Je hoeft alleen maar om je basisinformatie in te voeren zoals u invoert bij het aanmelden voor een ander account op het web. Zij zullen u gewoon vragen om uw naam en uw locatie plus uw e-mail adres.

2 Verifiëren van uw account wordt het verbod dat op ieders wordt gezet tillen goed totdat ze worden geverifieerd. Het opheffen van dit verbod zal het maximumbedrag van de middelen die u kunt met elke maand trekken te verhogen. Zodra je door de taken en til dit verbod zul je in staat om met een accent onbeperkt geld elke maand.

3 Kies twee van de drie manieren om jezelf te controleren een van hen is door het controleren van uw sociale zekerheid met uw naam en uw geboortedatum. Als u dit als een van de opties te kiezen zult u uw sociale zekerheid en de geboortedatum het niet nemen dat lang voor paypal om dit te bevestigen in te voeren. Ze zijn meestal heel snel zodra dit wordt bevestigd u alleen hoeft te worden geverifieerd nog een keer.

4 Sluit uw bankpas of creditcard aan het systeem. Paypal zal u vragen verschillende vragen over uw kaart met inbegrip van het aantal en het factuuradres. Zij zullen u ook vragen om de vervaldatum en de beveiligingscode. Dit gaat meestal door middel meteen soms kan het tot wel tot twee dagen.

5 Controleer uw bankrekening door te klikken op deze optie en het invoeren van al uw bankgegevens. Deze informatie zal bestaan ​​uit uw routing en rekeningnummer. U vindt er ook de naam van uw bank plus een beetje andere persoonlijke gegevens, zoals uw adres wanneer u zich aanmeldde voor uw bankrekening nodig. Het enige wat je hoeft te doen is te halen twee van deze processen en je bent geverifieerd.

Hints

  • Bij het controleren van uw bankpas zorg ervoor dat je de code op uw kaart verklaring aan uw kosten terug te krijgen.