Hoe kan ik MP3-bestanden te downloaden van YouTube

YouTube is niet alleen een streaming televisie-uitzending plaats. Het is een plek waar je zowat elk nummer dat u wenst te beluisteren. In de meeste gevallen kunt nummers te vinden op YouTube als ze niet kunnen worden opgehaald op P2P downloaden van sites. Een ding dat veel mensen niet weten, is echter dat de nummers op YouTube kunnen worden gedownload en omgezet naar MP3-bestanden. Dit proces kan met succes worden gedaan met slechts een internetverbinding, zodat je overal om je liedjes kunt luisteren.

instructies

1 Kopieer het URL-adres van de song die u wilt omzetten naar MP3. Zoek de video die u wilt converteren door simpelweg de toegang tot het op de YouTube-website. (Zie "Tips" hieronder, voor een URL-adres bijvoorbeeld.) Markeer de URL-adres en klik met de rechtermuisknop op de gemarkeerde tekst. Selecteer 'Kopiƫren'.

2 Toegang tot de conversie website. (Zie "Extra bronnen" hieronder, voor de Online FLV Conversion website link.) Dubbelklik op de link naar de website te openen in een nieuw browservenster.

3 Steek je YouTube-URL-adres. Klik met de rechtermuisknop op de lege data formulier wanneer de Online FLV Conversion website laadt. Klik op "plakken" en uw URL-adres worden weergegeven in de vorm van gegevens.

4 Kies de conversie output formaat. Onder de gegevens vorm, zal er een drop-down menu naast de "Convert To" instructie. Klik op het drop-down menu, selecteer "MP3" (alleen audio) en kies "Start" om te beginnen met het omzetten van de YouTube-video naar een MP3-bestand.

5 Download en sla het geconverteerde bestand. Zodra de conversie is voltooid, zal een download link voor de nieuwe MP3-bestand te laden op het scherm. Dubbelklik op de link en kies "Save" wanneer het downloaden wordt geopend.

Hints

  • Als je niet weet hoe een YouTube-URL-adres ziet, hier is een voorbeeld: http://youtube.com/watch?v=J7JmsMMIR4Y.
  • Zorg ervoor dat u de MP3 (alleen audio) optie te kiezen bij het selecteren van een conversie-uitgang setting. Als u een andere MP3-instelling kiest, wordt het nummer niet beschikbaar is voor het afspelen in uw media het geconverteerde bestand op de harde schijf van uw computer player.Save. Als u het browservenster te sluiten voordat u de geconverteerde bestand op uw harde schijf, zal het definitief verloren. Als gevolg hiervan, moet u de conversie proces te herhalen.