Hoe maak je Hotmail mappen kopiëren naar een cd

Hoe maak je Hotmail mappen kopiëren naar een cd


U kunt een back-up mappen opgeslagen in uw Hotmail-account en de gegevens branden op een CD op een computer met een Windows 7-besturingssysteem. Dit zal voorkomen dat u verliest geen waardevolle informatie die is opgeslagen in uw Hotmail-account. Als u een van uw Hotmail-mappen kopiëren, moet uw computer de nieuwste versie van Windows Live Mail software. Het is een gratis download. (Zie de paragraaf "Bronnen" voor een download link.)

instructies

1 Meld u aan bij uw Hotmail-account. (Zie de paragraaf "Bronnen" voor een link.) U zal worden gevraagd om uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Klik op "Aanmelden" als u klaar bent om de rekening te openen.

2 Open de Windows Live Mail-software als deze niet automatisch geopend wanneer je Hotmail-account geopend. U kunt de software openen door te klikken op de knop "Start" en vervolgens te kiezen voor "Windows Live Mail" in de lijst met programma's op uw computer. Zodra het programma wordt geopend, zal het automatisch de berichten te downloaden naar uw harde schijf. Noteer waar de mappen worden gedownload. De download proces kan enkele minuten duren.

3 Plaats een lege cd in de cd-brander van uw computer.

4 Klik op de knop "Start" op de belangrijkste bureaublad van Windows 7 en selecteer 'Computer'. Dubbelklik op de "C" drive.

5 Zoek de map waarin de Hotmail-mappen zijn opgeslagen.

6 Klik met de rechtermuisknop op de map Hotmail en selecteer de optie "Kopieer deze map". Een nieuw venster wordt geopend. Selecteer de "CD Recording Drive 'en klik op' Kopiëren '.

7 Selecteer "Schrijf naar CD" om de CD Writing Wizard programma te openen. Selecteer "Ja, Deze bestanden op een andere cd." De CD zal beginnen branden. Dit proces kan enkele minuten duren, afhankelijk van de bestandsgrootte.