Hoe maak je Title Meta Tags

Title meta tags zijn een van de belangrijkste van de drie belangrijkste meta-tags - titel, beschrijving en keyword - je schrijft voor uw website zoekmachine optimalisatie. Volgens marketing bedrijf Bruce Clay, hoe beter de zoektermen in uw titel, hoe hoger uw zoekmachine ranking en hoe meer verkeer u zult zien op uw site. De titel meta tag is de reeks woorden die aan de bovenkant van uw webpagina, zichtbaar voor zowel de zoekmachines en de bezoekers van uw site wordt weergegeven.

instructies

1 Bepaal uw trefwoorden of zinnen. Hoewel je misschien denkt dat je weet wat ze zijn, het is belangrijk dat u deze woorden of zinnen te controleren met behulp van een online verkeer tool. Deze tool zal u vertellen hoe vaak mensen daadwerkelijk zoeken naar de trefwoorden of zinnen die u hebt geselecteerd. Er zijn veel tools van dit soort op het internet, zoals Submit Express, Google Adwords en Self SEO.

2 Selecteer de bovenste twee of drie trefwoorden voor opname in uw titel meta tag. Maar niet de rest negeren; reserveert een aantal van deze voor uw keyword meta tag.

3 Begin met uw trefwoorden of zinnen, gevolgd door uw merknaam. Tenzij uw site is voor een zeer herkenbare bedrijf of dienst dat de mensen zullen zoeken op naam, leiden niet met de merknaam in uw titel meta tag.

4 Schrijf je titel meta tag in 6 tot 12 woorden, beperkt tot niet meer dan 63 tekens, inclusief spaties.

5 Voorkomen dat het verspillen tekens op de vorming van een volledige zin in uw titel meta tag. In plaats daarvan concentreren op een reeks woorden die zoekmachines en bezoekers geeft een idee van wat je doet en wie je bent. Bijvoorbeeld, "nieuws en commentaar blogs bij het schrijven in het Licht" of "nieuws en commentaar blogs - Schrijven In The Light ', met behulp van een koppelteken om uw zoekwoorden te scheiden van uw merknaam, zijn twee opties die zoekwoorden en zinnen te gebruiken en geven de nodige informatie over de site.

Hints

  • Uw title meta tag moet zinvol zijn, niet alleen een reeks van trefwoorden of zinnen gewoon gescheiden door komma's. De enige aanbevolen interpunctie is het koppelteken.
  • Elke pagina op uw website heeft een ander doel, zodat elke pagina moet een andere titel meta tag.