Hoe kan ik Problemen met een tonercartridge?

Hoe kan ik Problemen met een tonercartridge?


Uw laserprinter is alleen zo goed als de toner cartridge. Als de tonercartridge is defect, zullen afdrukken vies en onbruikbaar zijn. Een slechte toner cartridge kan de gehele papierbaan van de printer te ruïneren, die een dure en tijdrovende reiniging op te lossen. Leren hoe je problemen toner cartridge oplossen bespaart u een hoop geld en verdriet.

instructies

1 Verwijder de tonercartridge uit de printer en leg het opzij. Reinig het gebied onder de tonercartridge grondig met een kleine stofzuiger met een spleet bevestiging.

2 Veeg de binnenkant van de printer met een zachte doek om alle resterende toner en papier resten stof te verwijderen. Vaak wat lijkt op een probleem met de toner cartridge is eigenlijk een probleem met de papierbaan. Als het papier weg is vol met toner stof en andere resten, zullen de afdrukken zien er slecht uit en maken het lijken alsof de tonercartridge lekt.

3 Draai de tonercartridge op en haal het kleine klepje aan de onderkant. U vindt de flap beweging voelt als je de onderkant van de cartridge te onderzoeken.

4 Veeg de roller in de tonercartridge met een schone, zachte doek. Wees voorzichtig niet om de rol te raken met uw vingers. De olie op uw huid kan de rol beschadigen.

5 Draai de rollen op de tonercartridge en zorg ervoor dat het beweegt soepel. Als de roller niet soepel beweegt, reinig het grondig met een kleine borstel en wat warm water of isopropylalcohol.

6 Plaats de tonercartridge weer in de printer en plaats een schone printer reiniging vel in de printer. Voer het reinigingsvel door de printer. De schoonmaak sheet is een beetje plakkerig, en het doel ervan is om stof, vuil en toner residu van papierbaan van de printer te verwijderen.