How To Turn Off AutoCorrectie in Microsoft Word 2007

Microsoft Word bevat een AutoCorrectie-optie om te voorkomen dat veel voorkomende spelfouten en typefouten terwijl u typt, zoals het wijzigen van 'teh "naar" het. " Sommige AutoCorrectie-opties kan niet praktisch voor bepaalde documenten als u wenst te behouden wat je eigenlijk typen zonder aanpassingen. Het uitschakelen van de functie AutoCorrectie kunt u uw document typen zonder veranderingen of onderbreking, en u kunt nog steeds gebruik maken van de spelling en grammatica controle functies om u te helpen indien nodig corrigeren.

instructies

1 Klik op het logo Windows-knop aan de bovenkant van het venster van Microsoft Word.

2 Selecteer de "Opties voor Word" knop uit de lijst en kies het tabblad "Proofing" aan de linker kant van de pop-up box.

3 Klik op de knop "AutoCorrectie-opties".

4 Klik in de vakken naast alle van de keuzes onder het tabblad "AutoCorrectie" tot geen van de dozen bevat vinkjes, behalve de optie 'Show AutoCorrect Options Buttons ".

5 Selecteer het tabblad 'Math AutoCorrectie ", en schakel alle opties door te klikken op de dozen om de vinkjes te verwijderen.

6 Klik op "OK" in het vak "AutoCorrectie".

7 Klik op "OK" op het scherm "Opties voor Word".

Hints

  • Als u Word vanaf formatteren terwijl u typt, zoals het wijzigen van rechte aanhalingstekens om slimme quotes en verandert de manier waarop fracties worden getoond uit te schakelen, selecteert u de "AutoOpmaak" en "AutoOpmaak tijdens typen 'tabs in het vak" AutoCorrectie ", en schakel de opties die u niet wilt.