Hoe om documenten van een flash drive die werkt niet ophalen

Hoe om documenten van een flash drive die werkt niet ophalen


Er is geen reden tot paniek als uw flash-geheugen-station werkt niet meer goed. De documenten die zijn opgeslagen op het apparaat nog steeds geschreven in het geheugen van de flash drive, zodat ze kunnen worden opgehaald, zelfs als ze niet worden weergegeven op de schijf niet meer. Om de verloren bestanden te herstellen moet je een programma dat de verloren gegevens reconstrueert en slaat deze op uw computer te gebruiken. Mogelijk moet u het apparaat ook formatteren, afhankelijk van wat de oorzaak van het oorspronkelijke probleem met de flash drive.

instructies

1 Toegang tot een van de middelen links voor een file recovery programma als je niet al een soortgelijk programma op uw computer is geïnstalleerd. Download een installatie van een file recovery hulpprogramma zoals "Recover My Files."

2 Steek de stick in de USB-schijf van uw computer. Sluiten van de pop-up venster dat zal vragen welke actie u wilt nemen. Open het bestand recovery programma.

3 Klik op de "Complete File Search" knop en klik vervolgens op 'Volgende'. Kijk door de lijst met computer-stations en klik op het selectievakje naast de vermelding voor de USB flash drive. Klik op 'Volgende'.

4 Scroll naar beneden door de lijst met bestandstypen dat het programma kan zoeken. Klik op het vakje naast het type bestand dat u wilt ophalen van de flash drive, zoals "tekstdocumenten."

5 Klik op de knop "Start" aan de onderkant van het venster. Wacht tot het programma af loopt om te zien of zij kunnen een van de bestanden ophalen was. Klik op 'Opslaan'. Kies de locatie waar u de herstelde bestanden worden opgeslagen als het programma vond geen.

6 Minimaliseer het venster als het bestand herstelprogramma geen bestanden vond. Open het menu Start en klik vervolgens op "My Computer."

7 Klik met de rechtermuisknop op de stationsletter voor de flash drive. Selecteer "Format" uit het pop-up menu. Laat de opties op de standaardinstellingen en klik op "Start."

8 Keer terug naar de file recovery software zodra het formatteren is beëindigd. Ga terug naar het hoofdmenu en klik op "Complete Format herstellen." Kies de flash drive uit de lijst met stations en selecteer het type document dat u wilt zoeken.

9 Klik op "Start." Klik op 'Opslaan' zodra het programma fond de verloren documenten en kies de map waarin u de bestanden moeten worden opgeslagen.

Hints

  • Formatteren van de flash drive moet het probleem op te lossen en maken de aandrijving werk weer naar behoren. Als het dan nog niet werkt na dat punt het station een hardware defect heeft geleden en zal moeten volledig worden vervangen.
  • De exacte knoppen en menu namen die u gebruikt, kan enigszins afwijken, afhankelijk van de specifieke file recovery programma dat u gebruikt.
  • Als uw computer gebruik maakt van het Microsoft Windows Vista besturingssysteem kan het nodig zijn om te gaan door een andere stap om de file recovery programma te openen. Als de software niet wordt geopend alleen door te dubbelklikken op het u nodig hebt om met de rechtermuisknop op het pictogram van het programma en kies "Als administrator uitvoeren" in het pop-up menu.