Hoe te verwijderen Wallpaper uit het register

Hoe te verwijderen Wallpaper uit het register


Wanneer u de achtergrond van uw computer te veranderen en uitloggen, zal de volgende keer dat je inlogt op je dezelfde achtergrond te zien. Hoe werkt Windows weet hoe dat te doen? Het systeem register bevat informatie over elk item op een computer. Dit omvat iconen, programma mappen en de naam van het beeld dat momenteel geselecteerde wallpaper van. Computergebruikers normaal hun achtergrond wijzigen met behulp van het Configuratiescherm. Echter, heb je de mogelijkheid om behang te verwijderen door het aanbrengen van wijzigingen in het systeem register.

instructies

1 Klik op het menu Start en typ \ "Run \" om het venster Uitvoeren te openen.

2 Typ \ "Regedit \" en druk op \ "Enter. \" Dit zal de register-editor, waar u een back-up van het register voordat u het bewerkt te openen.

3 Klik op \ "Bestand \"> \ "Exporteren \" om de Register-Export te openen. Voer een naam voor uw back-up bestand en klik op \ "Save. \" Windows zal het register op te slaan.

4 Zoek deze registersleutel in de Register-editor: HKEY_CURRENT_USER \ Control Panel.

Een lijst van de onderliggende sleutels zal verschijnen op de rechterkant van het scherm.

5 Dubbelklik op \ "Desktop \" in die lijst om het kind te toetsen binnen de categorie Desktop onthullen. Elke keer dat u op een registersleutel, de register-editor zal het kind toetsen binnen die toets te geven.

6 Dubbelklik op \ "Wallpaper \" en verwijder de string uit het tekstvak met de naam \ "Value Data. \" Klik op \ "OK \" om de wijzigingen op te slaan.

Hints

  • De computer werkt mogelijk niet goed als je een fout maakt tijdens het bijwerken van het register. Als u nodig hebt om het register te herstellen, dubbelklikt u op de back-up die u hebt gemaakt. Windows zal de wijzigingen ongedaan te maken.