Hoe vindt u E-mailaccounts

E-mail is een handig hulpmiddel op het gebied van communicatie en in het bedrijfsleven. Het vinden van e-mailaccounts is van belang voor degenen die contact hebben verloren met vrienden en geliefden en willen opnieuw met hen te communiceren. Het is ook essentieel voor zakenmensen en ondernemers die willen communiceren met potentiƫle klanten.

instructies

1 Selecteer een e-index of directory. Er zijn veel e-directories beschikbaar op het web. Yahoo's People Finder is een van de meest populaire en gevestigde web-directories die u kunnen helpen lokaliseren e-mailaccounts. Andere e-directories onder Theultimates.com en Addresses.com.

2 Zorgen voor de benodigde informatie en zorg ervoor dat je in de juiste gegevens. E-mail directories eisen dat de achternaam en de voornaam van de persoon die je wilt zoeken. Als uw spelling niet correct is, zal de zoektocht een uitgebreide lijst met mogelijke overeenkomsten verstrekken van de eerste paar letters van uw input opleveren.

3 Geef aanvullende gegevens. Sommige mappen geven u opties in aanvullende informatie te zetten, zoals leeftijd of de locatie van de persoon. Dit zijn geen eisen van de zoektocht, maar het verstrekken van deze gegevens kan helpen de zoekopdracht verfijnen en geef je dichter wedstrijden van e-mailaccounts.

4 Filter uw zoekresultaten. Wanneer de zoekopdracht te veel mogelijkheden, verkleinen ze naar beneden door het toevoegen van meer informatie dan wat je al hebt verstrekt. Zet in wat achtergrond informatie, zoals hun interesses, voorkeuren, educatieve geschiedenis of andere gerelateerde gegevens.

5 Doe een zoekopdracht op internet. Typ de persoon de eerste en de laatste naam met behulp van een zoekmachine zoals Yahoo en Google.

Hints

  • Tijdens het typen naam van de persoon in zoekmachines, is het raadzaam dat u ze tussen aanhalingstekens. Bijvoorbeeld, als u wilt zoeken naar een e-mailaccount van Jim Jackson, kunt u in de put "Jim Jackson." Zonder aanhalingstekens, kan uw resultaten die de voor- en achternaam hebben ontvangen, maar niet bij elkaar.