Hoe maak je een Linksys Telefoon Adapter op afstand Reboot

Linksys telefoon adapters zijn netwerk telefoons die er uitzien en werken op dezelfde wijze als telefoons traditionele land-line. In tegenstelling tot traditionele telefoons land-line, echter Linksys apparaten aan te sluiten op een netwerk en te communiceren met VoIP. Zoals netwerkapparaten, Linksys telefoon adapters remote beheer webpagina's die u kunt openen vanuit een webbrowser, hoewel de optie reboot is verborgen.

instructies

1 Bepaal het IP-adres van de telefoon adapter, als je niet al weet het. Op een telefoon adapter met een LCD-display, druk op de "Menu", "9" en "toetsen 2" om het IP-adres van het scherm te lezen. Op een telefoon adapter zonder een LCD-scherm, drukt u op de toets "*" vier keer, punch in "110 #" met behulp van het toetsenbord en luister naar het IP-adres.

2 Typ "http: // [IP-adres] / admin / reboot" in uw webbrowser adresbalk, ter vervanging van "[IP-adres]" met het IP-adres van de telefoon adapter. Druk op Enter." Bijvoorbeeld, als het IP-adres van de telefoon adapter is "192.168.0.123," type "http://192.168.0.123/admin/reboot" in de adresbalk en druk vervolgens op "Enter."

3 Typ het beheerderswachtwoord in het wachtwoord prompt venster dat verschijnt en druk vervolgens op "Enter."

4 Klik op de "Reboot" knop op de webpagina.

Hints

  • U kunt alleen opnieuw opstarten van een Linksys telefoon adapter als het inactief is, omdat het niet zal herstarten als iemand dit moment is het gebruik ervan.