Wat is een Craigslist Activity partner?

Wat is een Craigslist Activity partner?


Craigslist is een landelijke advertentie website die gebruikers in staat stelt om te bekijken en post advertenties op basis van de stad of regio waar ze wonen. Gebruikers kunnen advertenties plaatsen voor huisvesting, elektronica, banen en meer op de site. Craigslist-gebruikers kunnen ook advertenties op zoek naar activiteiten partners te plaatsen, zodat ze niet hoeven deel te nemen aan hun favoriete hobby's en andere activiteiten alleen.

activiteit Partners

Activiteit partners zijn mensen die genieten van dezelfde dingen die de adverteerder doet en die bereid zijn om de poster mee aan de activiteit. Activity partner advertenties zijn in het onderdeel "Activiteiten" van de site, door te klikken op de link "activiteiten" in de sectie "Community" van de belangrijkste Craigslist pagina voor uw stad of regio. Activiteiten gepost op Craigslist bevatten vaak joggen of hardlopen, uit te werken, deel te nemen aan sport en een scala aan andere activiteiten.

Berichten activiteit Partner Ads

Activity partner advertenties worden geplaatst door naar de activiteit partner pagina en klik op de link "Post" in de rechterbovenhoek van het scherm. Selecteer de "Activity Partners" optie in de advertentie soort lijst, wacht terwijl de pagina opnieuw geladen met de detachering vorm. Log in op uw account met behulp van Craigslist de gemarkeerde "sign in" link of uw e-mailadres is vermeld, dan beginnen werken aan uw advertentie. Voer een titel, locatie en beschrijving van precies wat voor soort activiteit partner die u zoekt. Een lijst van de nodige apparatuur of ervaring in uw advertentie zodat potentiƫle partners zullen weten wat ze nodig hebben om mee te nemen. Klik op "Doorgaan" om de advertentie te herzien, wat bevestigt dat het juist is en het invoeren van een "captcha" code om te bewijzen dat je een mens bent, om de post te voltooien.

Reageren op advertenties

Reageren op een activiteit partner advertentie wordt meestal gedaan door te klikken op het e-mailadres schakel in de lijst of het kopiƫren van het adres en te plakken in uw e-mailclient. Overige contactgegevens methoden kunnen ook worden voorzien, hoewel Craigslist de soorten contact informatie die kan worden opgenomen in een ad beperkt. Bij het beantwoorden van een activiteit partner advertentie, informatie geven over uw ervaring met de activiteit en uw beschikbaarheid en andere informatie die de poster kan verlangen. Zorg ervoor dat u een ander contactadres in uw antwoord onder meer als je niet wilt worden gecontacteerd over via e-mail.

Het verwijderen van een advertentie

Als u een activiteit partner advertentie hebt geplaatst en wilt u het uit Craigslist te verwijderen kunt u dit doen door in te loggen op uw Craiglist rekening; advertenties geplaatst zonder Craigslist account kan niet worden verwijderd. Klik op de "Mijn Account" link op de voorpagina Craigslist, het invoeren van uw e-mailadres en wachtwoord in als daarom wordt gevraagd als u nog niet bent aangemeld. Alle actieve aanbiedingen op uw rekening zal worden getoond, dus zoek de activiteit partner advertentie die u wilt verwijderen en klik op de link 'verwijderen' naast de titel. Een nieuwe pagina wordt geladen waarin u wordt gevraagd de verwijdering te bevestigen; klik op de knop om het te bevestigen aan de advertentie van de Craigslist website te verwijderen.