Hoe te SMTPs configureren

Microsoft SMTP-service configureren is een van de stappen waarmee inkomende e-mail. De SMTP-protocol routes e-mail naar de volgende server, zodat e-mail pakketten de beoogde ontvangers bereiken. Het herbergt ook relay-diensten, zodat e-pakketten 'stuiterde "van de lokale SMTP naar de volgende totdat ze hun bestemming bereiken. SMTP wordt geconfigureerd met de Internet Information Service (IIS) console.

instructies

1 Klik op de Windows "Start" knop en selecteer 'Instellingen'. Klik op de optie "Control Panel".

2 Dubbelklik op het pictogram "Administrative Tools". Tot slot, dubbelklikt u op de "(IIS) Internet Information Services" icoon. Dit opent de console voor de SMTP-configuratie.

3 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Default SMTP Virtual Server" aan de linkerzijde van de console panel. Selecteer "Eigenschappen" in het menu.

4 Klik op het tabblad 'Algemeen'. Selecteer "Alle niet-toegewezen", die alle SMTP-pakketten veroorzaakt route via deze server. Klik op de knop "OK" om de eigenschappen in te stellen.

5 Klik op het tabblad 'Toegang'. Deze instellingen worden gebruikt om te beperken het doorgeven van door onbevoegde computers. Dit beperkt het gebruik van mensen met behulp van uw SMTP-server om spam of ongepaste e-mail doorsturen.

6 Klik op de knop "Relais" in de sectie "Relay Beperkingen".

7 Klik op de selectie die "Alleen de onderstaande lijst", zegt en klik op de knop 'Toevoegen'. Selecteer uw lokale gebruikers groep voor het interne domein en druk op "OK."

8 Druk op "OK" in het venster algemene eigenschappen en sluit de IIS-console.