Hoe maak je een Alias ​​Email

Het creëren van een alias e-mail kunt u e-mails die kunnen niet naar u terug worden getraceerd zolang je niet aan te melden bij uw alias e-mailaccount met behulp van uw computer thuis te sturen. Als de gebruiker informatie, e-mailadres naam en IP-adres hoeft u niet identificeren, heb je met succes een alias e-mail. Met zoveel web-hosted e-mail om uit te kiezen, het creëren van een alias e-mailaccount is een gemakkelijke manier om anoniem te blijven.

instructies

Hoe maak je een Alias ​​Email

1 Bezoek een internet cafe op een openbare computer gebruiken met een IP-adres dat niet terug zal worden herleid tot jou.

2 Kies of u wilt yahoo, gmail of een andere web-gehoste e-mailservice gebruiken en typt u die naam bedrijf in een zoekmachine.

3 Klik op de "Option" knop om te registreren als nieuwe gebruiker met de web-gehoste e-mailservice die u hebt gekozen.

4 Vul de gebruiker informatie met een valse naam en valse fysiek adres en telefoonnummer.

5 Noteer al uw valse informatie, zodat u in staat om het later herinneren en daadwerkelijk gebruik maken van uw alias e-mailadres zal zijn.

Hints

  • Sommige internetcafes kunt u betalen met contant geld en geen enkele vorm van ID nodig.
  • Uw IP adres kan worden opgenomen als je ooit in te loggen op uw alias e-mailaccount op uw computer thuis. Als u een alias e-mailadres hebt gemaakt om anoniem te blijven, zou je niet wilt dat uw alias-account gebruiken op uw computer thuis.