How to Get Sun Java te werken aan RuneScape

How to Get Sun Java te werken aan RuneScape


RuneScape is een van 's werelds meest gespeelde multiplayer online role-playing games. In tegenstelling tot traditionele computer games, RuneScape zich niet te installeren op de computer van de speler. Het maakt gebruik van de Java-browser plug-in plaats daarvan, het leveren van het spel via de browser, door middel van een Java-programma gedownload van de server van de uitgever. Als Java niet goed werkt wanneer u probeert om RuneScape te spelen, past u de instellingen of de software om te proberen de problemen te werken.

instructies

Pas uw instellingen Java

1 Open een webbrowser en ga naar de website van RuneScape (zie bronnen).

2 Selecteer "Play Now" in de bovenste menubalk en klik op "Java-opties." Selecteer "Force Sun Java" uit het drop-down menu.

3 Klik op 'Instellingen opslaan. "

Update uw Java Software

4 Open een webbrowser en navigeer naar de pagina Downloads op het Java-website (zie bronnen). Klik op de link met het label "Windows 7 / XP / Vista / 2000/2003/2008 Online." Selecteer "Run" als daarom wordt gevraagd.

5 Klik op "Install" als het installatieprogramma verschijnt. Afhankelijk van uw besturingssysteem en de standaard instellingen van de browser, wordt u gevraagd om extra, optionele software te installeren, samen met de Java-update na het klikken op "Install." Als dit gebeurt, vinkt u het vakje naast de naam van de software die u wilt installeren en klik op 'Volgende'.

6 Klik op "Sluit" na de installatie is voltooid. Sluit alle geopende programma's en start de computer opnieuw op te starten.

Hints

  • Probeer het starten van het spel in de veilige modus. Druk op de "S", terwijl de loading bar op het scherm verschijnt.
  • Jagex, de uitgever van RuneScape, raadt een upgrade naar de nieuwste versie van de Firefox webbrowser.
  • Zorg ervoor dat uw besturingssysteem up-to-date. Klik op de knop "Start", selecteer "Configuratiescherm" en dubbelklik op het pictogram "Windows Update" om de beschikbare updates te bekijken en te installeren.
  • Java-updates voor de Mac OS X-besturingssysteem kan niet worden gedownload van de Java website. In plaats daarvan, klikt u op het menu "Apple" in de linker bovenhoek van het scherm en selecteer "Software Update." Als een Java-update beschikbaar is, selecteert u deze en klikt u op "Install." Zorg voor een beheerdersaccount en het wachtwoord wanneer u wordt gevraagd om de installatie te beginnen. Herstart uw computer na het proces is voltooid.