Hoe kan ik een vervaagde achtergrond in een foto

Hoe kan ik een vervaagde achtergrond in een foto


Achtergronden kan het verschil maken tussen een goede foto en een slechte te maken. Een achtergrond scène moet de kijker te leiden om zich te concentreren op de voorgrond. Vermijd het gebruik van drukke, kleurrijke scènes voor achtergronden omdat deze af te leiden van de ogen van het hoofdonderwerp. Gebruik een vervaagde achtergrond voor uw foto te ontwerpen. Windows heeft een aantal gratis tools om u te helpen dit effect zonder de aanschaf van dure software te bereiken. Vergeet niet om de originele, onbewerkte bestanden te bewaren.

instructies

1 Zorg ervoor dat Windows Live Photo Gallery is geïnstalleerd. Zo niet, dan downloaden en de laatste versie van de Windows Live-website te installeren.

2 Blader door de "Foto's" bibliotheek naar de achtergrond foto die u wilt gebruiken te vinden. Dubbelklik op de foto. Klik op 'Bewerken, organiseren of te delen "en dubbelklik op het beeld opnieuw.

3 Klik op 'Fine tune "als het nog niet is ingeschakeld. Klik op het tabblad 'Kleur aanpassen' aan de rechterkant om het uit te breiden. Klik en sleep de "Verzadiging" schuifknop naar links om de kleurintensiteit te verlagen. Dit maakt de kleuren in de foto vervaagd. U kunt ook proberen het wijzigen van "Tint" en "Color temperatuur." Klik op 'Kleur aanpassen "om het tabblad te minimaliseren.

4 Klik op het tabblad "belichting aan te passen". Experimenteer met de controles door te klikken en de schuifregelaars te slepen. Verhoog de "Helderheid" en vermindering van "Contrast". Sleep de "Shadows" slide naar rechts en beweeg "highlights" in beide richtingen tot u de vervaagde effect dat u wilt bereiken.

5 Klik op een vooraf ingesteld effect in de "Effecten" groep als u de Photo Gallery presets te proberen.

6 Bestudeer het resultaat in de onmiddellijke voorproef aan de linkerkant. Als u tevreden bent met het resultaat, klikt u op de knop "X" in de rechterbovenhoek te Photo Gallery te verlaten.

7 Klik op het menu "Start". Typ "Paint" in de zoekbalk en klik op "Paint" in de resultaten. Klik op de blauwe knop, bladeren en het bestand dat u zojuist bewerkt openen.

8 Klik op "Plakken" op het lint. Klik op "Plakken uit." Selecteer een foto voor de voorgrond en klik op "Open."

9 Plaats de foto vervaagde de achtergrondafbeelding tegen. Als de geïmporteerde foto te groot is, klikt u op "Resize" op het lint. Verminder de grootte van de foto's van pixels of percentage. Klik op 'OK'. Verplaats het beeld indien gewenst.

10 Klik op de blauwe knop. Klik op 'Opslaan als. " Kies een indeling voor de foto composiet en op te slaan als een nieuw bestand.

Hints

  • Windows Live Photo Gallery ondersteunt niet alle bestanden formats.It kunnen gangbare formaten zoals BMP, JPEG, TIFF en PNG bewerken.
  • Windows Live Photo Gallery en Paint zijn beschikbaar voor Windows XP als goed, maar met minder functies.
  • Photo Gallery automatisch opgeslagen wijzigingen die u in een foto met behulp van het programma. Wilt u het origineel van een foto te bewaren, slaat een kopie als een nieuw bestand en de kopie te bewerken plaats.